tryskaktusai parašė:
O kritine riba apie 50nmol, ane?![]()
Šiaip kritinė žemiau 30, bet aš jau neleisčiau kristi žemiau 50, jei būčiau natūraliai pastojusi arba su iui, o 70, jei po ivf
, nes kai 30, jau reikia laukti nelaimės
tryskaktusai parašė:
O kritine riba apie 50nmol, ane?![]()
Šiaip kritinė žemiau 30, bet aš jau neleisčiau kristi žemiau 50, jei būčiau natūraliai pastojusi arba su iui, o 70, jei po ivf
, nes kai 30, jau reikia laukti nelaimės
Morkele parašė:
Merginos, koki progesterona ir kokio stiprumo patartumete isigyti juodai dienai taip sakantt.y. jei pastociau, kad tureciau namuose, kad nereiktu lekti akis isd…
Aš extriniams atvejams turėčiau bent dėžutę progestano, nes jis vienintelis staigiai prg užkelia ir tinka visoms, o daugiau gal utragestaną turėčiau, jei jis man veiktų, nes jį ir gerti, ir dėtis galima, o jei jis man neveiktų, tai tada crinoną, bet dauhiau dėžučių progestano tada turėčiau, nes, jei imtų tepti, crinonas nebetiktų
LaMona parašė:
Šiaip kritinė žemiau 30, bet aš jau neleisčiau kristi žemiau 50, jei būčiau natūraliai pastojusi arba su iui, o 70, jei po ivf, nes kai 30, jau reikia laukti …
Tikiuosi 30 cia tuo kitu skaičiavimu nei mano 14;)))))
LaMona parašė:
Šiaip kritinė žemiau 30, bet aš jau neleisčiau kristi žemiau 50, jei būčiau natūraliai pastojusi arba su iui, o 70, jei po ivf, nes kai 30, jau reikia laukti …
Dekui
uzsirasiau
Barbora12 parašė:
Cia nmol skaiciavimo vienetus turime galvoje ;)
LaMona parašė:
Aš extriniams atvejams turėčiau bent dėžutę progestano, nes jis vienintelis staigiai prg užkelia ir tinka visoms, o daugiau gal utragestaną turėčiau, jei jis man ve…
O kokio stiprumo progestana ir utragestana geriausia butu tureti kritiniams atvejams? jie abudu zvakuciu pavidalu geresni?
Barbora12 parašė:
Pagal tavo turi omenyje 9.5
raimonduke112233 parašė:
Vln
Parasiau jums asmenine zinute
LaMona parašė:
Jei natūraliai pastojote, tai jau ir maža dozė gali būti tinkama, nes organizmas jums prg gamina, tik turbūt nepakankamai. Kad žinot ar ne per maža dozė, reikia kra…
Tai as tyriaus ir pamaciau ka krenta, bet pastojau naturaliai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai