Evighet parašė:
Tuk tuk, ar yra kažkas namie? 🙈
Ir nereik vistek parodai savo tupuma.
Evighet parašė:
Tuk tuk, ar yra kažkas namie? 🙈
Ir nereik vistek parodai savo tupuma.
Katana parašė:
Panašu, sąmokslo teorijos turi potencialo išsipildyti 😅 O gal kažkas būtent iš jų ir semiasi įdėjas 🙊
Samokslo teorija buvo tokia jog su vakcina po oda įskiepija čipa ir kad tai daro nežinant žmonėm . Tai A) čia ne su vakcina šis čipas bus implantuojamas po oda .
tai daroma bus su žmonių žinia jei patvirtins apskirtai tai.
Tad ne su samokslo teorija šitas dalykas neturi nieko bendro.
Katana parašė:
Na, iš dalies, patogumo atžvilgiu gal kitiems tokie žmogaus kūno "upgrade'ai" ir atrodo normalu, bet, asmeniškai, čipuoti savo vaikų man mano moralinės normos nelei…
Jus kasdien naudojate telefona naudojate fb internetą savo noru ,kam jum kisti čipa po oda norint sekti jei ir dabar tai vyksta ir dar daugelis už tai susimoka didžiulius pinigus 😂 technologijos gerai jei jos panaudojimos protingai.
Domikamo parašė:
Bet kas per gydytojas Marius Strioga,kad pas jį negalima prisiregistruoti per e.sveikata?
Gal dėl to kad dirba privačiai . Eilinį kartà parodei savo bukumą 😂

Domikamo parašė:
Vis gi per mažai tas covidas tų žmonių pražudė.
Žinai čia labai geras dalykas nes daug žmonių kankinasi ir kasdien maldauja gysti jų padeti jiems numirt deja lt tas yra neįmanoma . Šiap pasidomėk kiek realiai žmonių nusprendžia užbaigti taip gyevnima nustebsi jog jų vienetai . Kiti net patirdami kančias nenori atimt sau gyvybės. Kas mažiau amoralu? Leisti žmogui kankintis ar leisti jam savo valia pasirinkt eutanazija ?
Domikamo parašė:
Na manau kiekvieno žmogaus tikslas kuo ilgiau pagyventi. O čia kažkokios naujos tendencijos,kad žmogus dirbtų iki 70 metų (Lietuvoje maždaug tokio amžiaus žmonės mi…
O Dieve 😂😂😂 vėl ratu ir vėl samokslo teorijos tos pačios pateiktos naujai su eutanazijos prieskoniu 😂😂😂😂
Domikamo parašė:
Na žinot vėžys toks dalykas,kad žmogų "suvalgo" per kelis mėnesius ir gydymas toks pat agresyvus kaip ir pats vėžys kartais gydymo tokie ligoniai net neištveria. La…
Na jūs labai įdomiai matot šitą reikalą. Bet aš nebesigilinsiu daugiau į šią temą, jus galit turėt savo nuomonę, aš turėsiu savo.
Domikamo parašė:
Na tai taip gauni siuntimą ir registruojis per esveikata arba telefonu,bet jo esveikatoje nėra turi registruotis tik privačiai į tą klininka,kurioje dirba ir už 120…
Todėl, kad jis - jaunesnysis Santarų gydytojas rezidentas, t.y. turi beveik visas gydytojo teises ir pareigas, bet pvz., kompensuojamų vaistų išrašyti negali. 
Domikamo parašė:
Na manau kiekvieno žmogaus tikslas kuo ilgiau pagyventi. O čia kažkokios naujos tendencijos,kad žmogus dirbtų iki 70 metų (Lietuvoje maždaug tokio amžiaus žmonės mi…
Nekiekvieno. Draugės mama nepaėjo, valgyt per šiaudelį tik galėjo, tuštinosi į išvestą stomą, kentė nuolatinius skausmus, kurių nei narkotiniai vaistai nepajėgė numalšinti, bet išliko šviesaus proto. Maldavo, kad dukra duotų ką nors, kas jai padėtų greičiau išeit.
Domikamo parašė:
Na žinot vėžys toks dalykas,kad žmogų "suvalgo" per kelis mėnesius ir gydymas toks pat agresyvus kaip ir pats vėžys kartais gydymo tokie ligoniai net neištveria. La…
Bet kūs supramtat, kad ne visi žmonės kaip jūsų artimieji. Ne visi džiaugiasi kesdami skausmus. Kiti tiesiog nori greičiau išeiti, bet negali to pasirinkti. Aš realiai nekentėčiau, prašyčiau kažko kas padėtų išeit.
Ir vistiek nesuprantu, kuo blogas šis dalykas, jei jis vyktų su žmogaus sutikimu. Ir matyt nesuprasiu 😀
Kodėl tada žmonės lenda po traukiniais, mašinom, šoka nuo tiltų, skandinasi, kariasi? Nes šiaip ar taip, ne visi nori gyventi. Kodėl tada nėštumo nutraukimai legalūs? Tai juk praktiškai tas pats, tik moteris nusprendžia už negimusį vaiką kad jo nebus. O čia pats žmogus apsisprestų, o ne kažkas už jį.
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai