SI.. parašė:
Manau, kad sustandintų. Aš esu plakus maskarponę su kondensuotu pienu ir su standikliu, ir buvo gerai.
Bandysiu, tikiuosi nesusigadins tortas ant vyro 30 metçio😅🌸
SI.. parašė:
Manau, kad sustandintų. Aš esu plakus maskarponę su kondensuotu pienu ir su standikliu, ir buvo gerai.
skaistute24 parašė:
Dėl visa ko turėkit planą B.. 😃😃
skaistute24 parašė:
Sveikutės😊 kaip manot ar grietinėlės standiklis tinka tik grietinėlei, ar ir kokį jogurtą sumaišyta su maskarpone sustandintu?😊🌸
As nesu profesionale,bet jogurta stangdina tik su zelatina kiek zinau
Ingrida82 parašė:
As nesu profesionale,bet jogurta stangdina tik su zelatina kiek zinau![]()
Tai jei nesustandės nuo standiklio, tada pilsiu želatiną😅😅 bijau pradžiai dėti želatiną, nes darysiu tokius pupsikus ant torto, o sviestiniai grietinėlės kremai nepatinka vyrui, tai užsiprašė su maskarpone ir jogurtu😅
Zujkule20 parašė:
Sveiki. Ar galima ant cukrinio paveikslėlio iš vakaro padekoruoti kraštus su maskarpone? Nesubėgs niekas?
Nerekomenduočiau. Paveikslėlis nuo maskarponės pradės tirpti.
skaistute24 parašė:
Sveikutės😊 kaip manot ar grietinėlės standiklis tinka tik grietinėlei, ar ir kokį jogurtą sumaišyta su maskarpone sustandintu?😊🌸
Aš plaku grietinėlę su maskarpone. Labai puikiai laikosi, standus kremas, labai skanus🙂
Sveikos, gavau dovanų reguliuojamą stačiakampę kepimo formą https://www.imperija.lt/lt/virtuves-indai/kepimo-indai-formos-skardos-ir-aksesuarai/gefu-staciakampe-kepimo-forma-uno-8-5-cm/Man iškilo klausimas, kaip užfiksuoti ją? kaip padaryti, kad išlaikytu formą?😊 nes vieną kartą bandžiau surinkti tortą, tai per naktį viskas išslinko...
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai