ainacka25 parašė:
Kokiu kremu tai gražiai aptepti?☺️
Grietinėlė ir maskarponė lygiom dalim išplakta su cukrumi ir grietinėlės standikliu.
ainacka25 parašė:
Kokiu kremu tai gražiai aptepti?☺️
Grietinėlė ir maskarponė lygiom dalim išplakta su cukrumi ir grietinėlės standikliu.
SI.. parašė:
O toks kremas turbut tinka ir tortu pertepimui, pvz.meduciui, nes noriu pirma karta pabandyti iskept 🙂
Jolle_3 parašė:
O toks kremas turbut tinka ir tortu pertepimui, pvz.meduciui, nes noriu pirma karta pabandyti iskept 🙂
Meduciui tai man skaniausias grietines ir citrinu kremas - tradicinis 😊
Maryam parašė:
Aa, aisku, aciu! Reikes pabandyti 🙂
Jolle_3 parašė:
Aa, aisku, aciu! Reikes pabandyti 🙂
O man su grietinele tiek lakstiniam,tiek biskvitiniam per riebu. Darykit maskarpones,grietineles tikrai nenusivilsit,labai skanu. Su Grietinele sunkus toks,riebus burnoj,aisku skoniui draugu nera,bet su grietinele niekad daugiau nedaryciau.🤭Tik isbandzius įvertinsite kas skaniau,visada bandau🙂
Mesdu parašė:
O man su grietinele tiek lakstiniam,tiek biskvitiniam per riebu. Darykit maskarpones,grietineles tikrai nenusivilsit,labai skanu. Su Grietinele sunkus toks,riebus …
Grietinės ir grietinėlės kremai net labai skiriasi. Su grietinėle ir man per riebų, bet su grietinės ir citrinos kremu, kaip ir minėjo komentare pats pačiausias ir tikriausias medutis
su maskarpone ir grietinėle nlb medutį primena, tikrai ne visiems patinka toks variantas
Camile3 parašė:
Grietinės ir grietinėlės kremai net labai skiriasi. Su grietinėle ir man per riebų, bet su grietinės ir citrinos kremu, kaip ir minėjo komentare pats pačiausias ir …
Tikrai visaip isbandzius,bet kaip ir sakiau skoniui draugų nera. Daryti,bandyti,degustuoti su klientais tada spręsti kas skaniau. Mes visos galim patarineti,bet vis tik reikia išbandyti.
O tikras ne tikras🤷🏻♀️🙂 svarbu skanu butu☺️
Maryam parašė:
Gal galėtūmėt išsamiau apie grietinės ir citrinų kremą koks receptas?
astukijus parašė:
Gal galėtūmėt išsamiau apie grietinės ir citrinų kremą koks receptas?
As pagal beata darau is jos knygos 😊 internete paziurekit, turetumet rasti. Ir dar paplocius juoda stipria arbata sulaistau
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai