Sese parašė:
Bepanthol Baby? O nera jis tik sauskelniu sriciai? Nes neraso niekur kad galima veidukui naudotiPati irgi ieskau kremuko
![]()
Rašo,kad tinka ir sausai odai. Mergytei labai padėjo,buvo sausa odą. Naudojant bepanthen baby,atrodo pridrekinta.
Sese parašė:
Bepanthol Baby? O nera jis tik sauskelniu sriciai? Nes neraso niekur kad galima veidukui naudotiPati irgi ieskau kremuko
![]()
Rašo,kad tinka ir sausai odai. Mergytei labai padėjo,buvo sausa odą. Naudojant bepanthen baby,atrodo pridrekinta.
Sese parašė:
![]()
Tikrai ne tik sauskelnių sričiai. Aš tepu vaikui užpakaliuką, pasausėjimus veide (pvz luobelę antakių srityje) ir sau ant lūpų jei suskirdusios. 😆
Aaistė parašė:
Tikrai ne tik sauskelnių sričiai. Aš tepu vaikui užpakaliuką, pasausėjimus veide (pvz luobelę antakių srityje) ir sau ant lūpų jei suskirdusios. 😆
O geras!
Visai šeimai
Sese parašė:
![]()
na mum pati gydytoja rekomendavo, veiduka su juo tepam o visa likusi kuneli su bebe
Mergaitele parašė:
na mum pati gydytoja rekomendavo, veiduka su juo tepam o visa likusi kuneli su bebe
Aš tikėjausi, kad ant info lapelio apie veiduka rašys
Ačiū, kad pasidalinot!
Hellobaby parašė:
Po kiekvieno miegelio prasideda stenejimai,blaškymasis ir galiausiai 5min verkimo/klykimo. Ar tai gali būti pilvo diegliukai?
Na pas mus ne po kiekvieno miegelio, bet irgi dažnai taip būna. Nors atsibunda dažniausiai geros nuotaikos. Kažin ar čia diegliukai. Gal su gydytoja konsultavotės?
Diko parašė:
Ar naudojate vaiku veido odai kokį nors kremą? Jei taip, kokį? Pas mus šiek tiek sausėja skruostai.
mes atoderm ir babe, kur auksciau paminetas. turim ir bepanthol baby.
atoderm toki:

JustinaLAvr parašė:
Sveikos visos. 🌼 noriu jūsų konsultacijos. Ar naudojat nešykles? Nuo kada naudojat? Kokias rekomenduotumėt ir kodėl?
Sveika. Naudoju nešioklę. Boba bliss. Ją galima naudoti nuo vaiko gimimo iki 18 mėn, tačiau aš pradėjau nešioti nuo pirmo mėnesio. Vienas geriausių atradimų šiuo metu, nes galiu daug darbelių pasidaryt namie, lauke, aišku kažkiek apsunkina darbus, bet nereikia gulėti 😊 Nešioklė ergonomiška ir tinkama vaikiukui, galima žindyti joje.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai