Ginau parašė:
Sveika. Naudoju nešioklę. Boba bliss. Ją galima naudoti nuo vaiko gimimo iki 18 mėn, tačiau aš pradėjau nešioti nuo pirmo mėnesio. Vienas geriausių atradimų šiuo me…
Ačiū už rekomendaciją 😉
Ginau parašė:
Sveika. Naudoju nešioklę. Boba bliss. Ją galima naudoti nuo vaiko gimimo iki 18 mėn, tačiau aš pradėjau nešioti nuo pirmo mėnesio. Vienas geriausių atradimų šiuo me…
Ačiū už rekomendaciją 😉
Ginau parašė:
skaiciau kad ji kazkur patogi iki 6men? nes paskui tempia i apačia ar pan?
pas mane boba wrap vaikjuoste ir ergobaby omni 360. tai vaikjuoste man sunku susiristi, reiks padirbeti dar.. o ergobaby tokia didoka kaip nesiokle, as mazo ugio, bet buvau karta uzsidejus.
JustinaLAvr parašė:
Sveikos visos. 🌼 noriu jūsų konsultacijos. Ar naudojat nešykles? Nuo kada naudojat? Kokias rekomenduotumėt ir kodėl?
Turim manduca, yra isiuvas kudikiui. Naudojam nuo men laiko, labai patogu
koko_shanel parašė:
Mes gavom ehoskopijai dėl klubų, tai čia kaip jūsų pas ortopedą turbūt. Neurologui nesiunčia, bet kitąkart paklausiu dėl to.
Na kaip jums su kaklu ka gydytoja sake dar guzelio?
Mergaitele parašė:
Na kaip jums su kaklu ka gydytoja sake dar guzelio?
Limfmazgis padidėjęs, sakė būna taip. Nedidelis, paslankus, tai nieko rimto regis. Bet eisim echoskopuotis ir pažiūrės, kad būtume tikri 100proc. 😊
O jūs buvot pas gydytoją?
O kiek laiko jūsų kleckai būdrauja įprastai?
Manškis valandą laiko ištempia ir vėl miegot 😅
Per tą valandą pasportuojam (laikas ant pilvuko, kortelės, kilimukas, šokiai, dainos, kam yra nuotaika), pampį pakeičiu, pavalgo ir jau snūdas ima mažį. Kartais ir ilgiau būdrauja, bet dažniausiai valanda kaip nubrėžta
koko_shanel parašė:
O kiek laiko jūsų kleckai būdrauja įprastai?
Manškis valandą laiko ištempia ir vėl miegot 😅
Tai ir gaba tiek, iki 3 mėn mažylių aktyvumo laikas nuo 60 iki 90 min 😊 pas mus kartais vakare ilgesnis aktyvumo tarpas, bet tada privalgo ponas daigiau ir miega ilgiau 😊
JustinaLAvr parašė:
Tai ir gaba tiek, iki 3 mėn mažylių aktyvumo laikas nuo 60 iki 90 min 😊 pas mus kartais vakare ilgesnis aktyvumo tarpas, bet tada privalgo ponas daigiau ir miega il…
Vakare mūsų irgi būna ilgiau nemiega, bet pastebėjau, kad jei tarpas didesnis gaunas ir nepadaro vakarinio snūdo, tada naktinis migdymas iššūkis tampa
koko_shanel parašė:
Vakare mūsų irgi būna ilgiau nemiega, bet pastebėjau, kad jei tarpas didesnis gaunas ir nepadaro vakarinio snūdo, tada naktinis migdymas iššūkis tampa![]()
Pas mus ta beda... pamiega pietu 2-3 val lauke. Atsikelia apie16-17 val ir tada iki vakaro nemiega. Aisku isvargsta ir tada pikta, irzli, kruties neima, uzmigt negali ...😔
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai