Cacharel parašė:
Bet ratai jų nepripučiami kaip suprantu?
Mūsų turimo ne, bet kiek naudojam maloniai rieda. Yra naujas modelis moon air su pripučiamais ratais.
Jeigu norite išsirinkti tokį vežimėlį, dėl kurio vėliau netektų gailėtis, visų pirma turite aiškiai suprasti savo poreikius. Skaityti
visą straipsnįCacharel parašė:
Bet ratai jų nepripučiami kaip suprantu?
Mūsų turimo ne, bet kiek naudojam maloniai rieda. Yra naujas modelis moon air su pripučiamais ratais.
MMila parašė:
Kokia autokedute pirkot prie moon? Reikalingas adapteris? Papasakokit plačiau apie priedus 🤗
Moon ne vienas modelis yra. Kuris jus domina, nes yra Resea, Style, Nuova, Nuova Air.
Norint autokedute uždet adapteriai atskirai perkami. Komplektacijoj tik nuo lietaus apsauga. Visi kiti priedai perkasi atskitai.
Pas mane Resea s 2in1. Autokedute kokia norit perkat
MMila parašė:
Kokia autokedute pirkot prie moon? Reikalingas adapteris? Papasakokit plačiau apie priedus 🤗
Pirkom moon nuova, buvo adapteriai kartu, tinka cybex, maxi cosi, joie ir dar kažkuriom kėdutėm, nebeužfiksavau visų pavadinimų, nes mūsų maxi cosi kėdutė, daugiau nebesigilinau.
plius dar komplekte nuo lietaus apsauga.
Povy parašė:
Pirkom moon nuova, buvo adapteriai kartu, tinka cybex, maxi cosi, joie ir dar kažkuriom kėdutėm, nebeužfiksavau visų pavadinimų, nes mūsų maxi cosi kėdutė, daugiau …
Pernykščiam nuova modelyje buvo, dabar nebėra, reikia pirkti berods. Mani resea šių metų, pirkau atskirai asapterius, viką sportinukui, movą rankoms, vabzdžių tinklelį. Nu tai susidarė priedo dar nemenka sumelė
Zhiuli parašė:
Pernykščiam nuova modelyje buvo, dabar nebėra, reikia pirkti berods. Mani resea šių metų, pirkau atskirai asapterius, viką sportinukui, movą rankoms, vabzdžių tinkl…
Mes prieš nepilną mėnesį pirkom iš Babybee, tai adapteriai ir apsauga nuo lietaus buvo.
MMila parašė:
Aš daug koki žiūrėjau ir nouva ir resea, bus matyt kuris gyvai labiau patikssvarbu nebūtų bėdos su kėdute
ačiū
Geri atsiliepimai apie juos, draugė aną žiemą su juo puikiai juo naudojosi, pavasarį jau keliavo į sportinuką kurį ir dabar naudoja, sakė nei kiek nesigaili ir per miškus ir per smėlį kaip tankas ėjo. Jos nuova.
Tarp nuova ir resea rinkomės ir mes, bet pirkom nuova, nes rankena lankstosi patogiai, o resea teleskopinė, nei man, nei vyrui nelipo, kur tik susistumia arba išsitraukia, mum nebuvo patogu.
Povy parašė:
Mes prieš nepilną mėnesį pirkom iš Babybee, tai adapteriai ir apsauga nuo lietaus buvo.![]()
Resea ir nebūtų kaip tankas. Man kaip jis važiuoja, nelabai tepatinka. Net per trinkeles kratosi.
Zhiuli parašė:
Pernykščiam nuova modelyje buvo, dabar nebėra, reikia pirkti berods. Mani resea šių metų, pirkau atskirai asapterius, viką sportinukui, movą rankoms, vabzdžių tinkl…
Aha, jeigu viską susipirkri tikrai nepigiai išeina dar plius kėdė
leila123 parašė:
Taip, gražus modelis, ratai tie stori man patinka, tik baby bee neturi to modelio, teks Vilniuj ar Klaipėdoj kai busiu pažiūrėti
Mes
LucaA parašė:
Atradau dar Stokke trailz, ką manot? Gal kas turi? Kokie atsiliepimai?![]()
Va kaiptik sita issiribkom. Mum tai labai patiko kas liecia stabiluma, manevringuma ir erdvuma. Didelis pliusas kad vaikelis guli aukstai. Pripuciami ratai kas mum bubo labai aktualu, rėmas nera is lengvųjų (10kg) bet jeigu nereikia daznai tampyt tsi pasaka. Matsu sitame vezime vien tik pliusus ir jokiu minusu🥰
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai