persikutea parašė:
po kokio menesio pardavinėsiu savo moon resea 2in1 stone spalva. Jei kam aktualu i a.ž kreipkitės😊
Sveika, gal galėtumei pateikti rekomendacijų, ar antrą kartą pirktum moon resea?
Jeigu norite išsirinkti tokį vežimėlį, dėl kurio vėliau netektų gailėtis, visų pirma turite aiškiai suprasti savo poreikius. Skaityti
visą straipsnįpersikutea parašė:
po kokio menesio pardavinėsiu savo moon resea 2in1 stone spalva. Jei kam aktualu i a.ž kreipkitės😊
Sveika, gal galėtumei pateikti rekomendacijų, ar antrą kartą pirktum moon resea?
persikutea parašė:
JoanaV parašė:
Oi rekomenduoju 100% ir naudočiau, tik man spalva neprilipo, aš labai norėjau juodo, o vyras pilko🤦♀️ imsiu daba resea sport juoda 😊
panele29 parašė:
Sveikos gal galit kokiu rekonendaciju duoti del vezimuko? Renkuosi kad nebutu sunkus,lengvai susilankstytu, gyvenam nuosavam name, keliai aplink visur geri,gali but…
Tutis uno nesunkus lankstosi su sportine dalimi kartu. As 164 ;)
persikutea parašė:
Cia lopsys ir sportine dalis ? Ar lopsys ir auto kede?
KarinaBaby parašė:
Sveikos! Ką manot apie Kinderkraft? Būtent lopšį. Žiūrinėjam 2in1 -lopšys + auto kėdė. Retas toks variantas
Čia tas kur iš lopšio sėdimoji dalis pasidaro? Jei taip, tai ten vaikas miega pakeltom kojytėm, man tokie vežimai nepatinka
Zhiuli parašė:
Čia tas kur iš lopšio sėdimoji dalis pasidaro? Jei taip, tai ten vaikas miega pakeltom kojytėm, man tokie vežimai nepatinka
Jo tas.. ane?? Kaip suprast kojos auksciau nei galva
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai