Zhiuli parašė:
Riiimtaiii?
Gerai jie ten prasisuke su pavadinimu ir marketingu, aš irgi buvau įsitikinus, kad kokie norvegų jie
Zhiuli parašė:
Riiimtaiii?
Gerai jie ten prasisuke su pavadinimu ir marketingu, aš irgi buvau įsitikinus, kad kokie norvegų jie
Zhiuli parašė:
Noordi prastesnė kokybė už xlander? Neturėjau nei to , nei to, bet noordi skandinaviški, xlander lyg lenkų? Galvojau noordi aukštesnio lygio?
Tail, x lander enkų, bet jie rinkoje yra virš 50 metų kiek teko domėtis, tai jei gamintų prastus vežimus manah tiek neišsilaikytų o ir kaina jų palyginti protinga, ne po 1000-1700 kainuoja 😉
_Rūta_ parašė:
O kokie x lander modeliai verti dėmesio?![]()
Mes xmove turejom, tai superinis
Neringut parašė:
Mes xmove turejom, tai superinis![]()
Mes irgi dairomės būtent Xlander. Man jis kažkaip labiausiai patiko kiek visokių modelių apžiūrėjau internetu. Tik man klausimas kyla, kuo tiksliai skiriasi Xmove, Xpulse ir Xcite?
Labiausiai įsitrigo modelis Xmove, bet žinau, kad jis nuo kitų skiriasi būtent savo svoriu (vadinamas tanku), ir ratai kiek mačiau lyg didesni. O kokie dar esminiai skirtumai?
Ekele parašė:
Mes irgi dairomės būtent Xlander. Man jis kažkaip labiausiai patiko kiek visokių modelių apžiūrėjau internetu. Tik man klausimas kyla, kuo tiksliai skiriasi Xmove, …
Tiksliai nepasakysiu, bet jei reik vazineti nelygia danga, smeliu, zvirkeliu, misku ir pan,tai tik xmove
Renkames vezimeli is triju variantu:
Cybex Priam
Stokke trailz
X-lander x-move
Visu pravazumas geras, visi kokybiski, visu dizainas patinka.
X-move nesusilankato kartu su sportine dalim - reiskia bagazinej uzims daugiau vietos. Cybex ir stokke susilanksto ir uzima panasiai vietos.
Stokke lopsio iskelimas is remo kvailas ant dirzeliu.
Gal turit dar pastebejimu, minusu siu modeliu?
Ar nusipirkus 2in1 realiai naudosim 2.5m ar kaip sportinukai jie nepatogus?
art.moz parašė:
Renkames vezimeli is triju variantu:
Cybex Priam
Jei ieškote tikrai pravažaus vežimo, tai cybex Jums tikrai netiks. Jis lengvesnis negu kiti du, tad būtų paprasčiau su sulankstymu, tačiau jo gabaritas sulanksčiau toks pats didelis kaip ir stokke. Stokke trailz labai nepatogi sportine dalis, tai patarčiau pirkti nebent lopšį. Stokkes lopšys tikrai labai didelis ir patogus, o vežimo rėmas aukštas ir tvirtas, tad su juo pravažiuosite visur.
Xlanderis taip pat iš sunkiųjų klasės, tačiau jų sportinė dalis daug patogesnė, nei stokke.
Turbūt nei vieno nenaudosite 2.5 metų, nes visi šie vežimai yra pakankamai sunkūs ir vėliau tampa nepatogu juos lankstyti bei kelti į mašiną.
Gal galite paaiškinti, ką reiškia tas pasakymas "pirkti tik lopšį"? ar galima nusipirkti naują vežimą ir tik lopšį? O tuomet ant rėmo galėčiau dėti norimą sportinę dalį ar kaip? Čia kalbu apie atvejus, kada mamos perka 3in1 ir galiausiai sako, kad sportinė dalis nebuvo panaudota, nes sunki ir griozdiška.
Pseudo parašė:
Gal galite paaiškinti, ką reiškia tas pasakymas "pirkti tik lopšį"? ar galima nusipirkti naują vežimą ir tik lopšį? O tuomet ant rėmo galėčiau dėti norimą sportinę …
Yra gamintojų, kurie pardavinėja atskirai vežimėlių važiuokles, lopšius, sportines dalis, autokėdutes... o yra kas tik rinkiniais 2 in 1 arba 3 in 1...
Ant tos pačios važiuoklės dažnai galima prisitaikyti kito gamintojo autokėdutę, bet lopšį ir sportinę dalį galima rinktis tik iš to gamintojo siūlomų.