Perlinė... parašė:
Taigi...nupirkau as jam tuos zuvu taukus kad jis juos gertu. Ir taip pikta. Nori kad praeitu ir negeria.
Turite kalbėti, kad niekas už vaiką nieko nepadarys, tik jis
Perlinė... parašė:
Taigi...nupirkau as jam tuos zuvu taukus kad jis juos gertu. Ir taip pikta. Nori kad praeitu ir negeria.
Turite kalbėti, kad niekas už vaiką nieko nepadarys, tik jis
bebriuke83 parašė:
Turite kalbėti, kad niekas už vaiką nieko nepadarys, tik jis![]()
Taip, as jam kartoju tai.
Perlinė... parašė:
Taip, as jam kartoju tai.
Pabandykit kaune pas grušauska arba gajauskiene,as daug dermatitu ivairiu turejusi,man labai padejo,dabar vel lenda kazkas panasaus i zvyneline... jei paumetu eiciau tik pas ju
Perlinė... parašė:
Labas mamos, jau nebezinau ka daryti, buvom pas gydytojus israse tepaliuka Travocort bet jis padeda dienai, dviems. Sunus sita geri paveldejo is tevo, tik pas juos …
Aš savo vyriausią dukrą pas šią gydytoją vežiau - Dermatologė - Inga Kisielienė.
Basakojė parašė:
Efektas geras. Oda švari graži, sanąrių skausmas dingo, tik tiek,kad dauguma jų ekspermentiniai ir niekas negali pasakyt kokie galimi šalutiniai padariniai ateityje…
Sveiki, o kodėl reikia ligoninėje pragulėti dvi savaites? Dėl tyrimų? Ar tai privaloman norint, kad jie būtų kompensuojami ir paskiriami? Aš dabar gydausi kitais Metex, jei jūsų vyrui skauda sąnarius tai turbūt tokia pati liga kaip ir man - psoriazinis artritas, bėrimus turiu tik galvoje, nuo cheminių vaistų jie baigia praeiti, sąnarių skausmas gerokai apmažėjo, bet maudimas dar yra. Bet planuojamas vaikutis ir galvoju ar yra kokie vaistai suderinami su nėštumu ar bent jau galima nutraukti vaistus prieš minimalų terminą iki nėštumo. Gydytojas lyg ir buvo minėjęs, kad su biologiniais galima planuoti, bet po Jūsų parašymo imu abejoti, gal ne taip supratau, nes buvo sunku suvokti diagnoze išvis.
Sudoku parašė:
Sveiki, o kodėl reikia ligoninėje pragulėti dvi savaites? Dėl tyrimų? Ar tai privaloman norint, kad jie būtų kompensuojami ir paskiriami? Aš dabar gydausi kitais Me…
Metex kiek pamenu nėra biologinis vaistas. Lyg jį bandė vartoti, bet pykino nuo jo ir buvo atsisakyta.
Galbūt kažkas pasikeitė,bet prieš kelis metus pradėjus vartoti vaistus patarimas buvo neplanuoti nėštumo,nes nežinoma dėl pakenkimo vaikui.
Į ligoninę guldo bandymui apgydyti, tyrimams, apžiūroms ir pan. Renkami būna dokumentai,info, fotografuojama ir pan. Be išsamių tyrimų niekad biologinių net nesvarstys duoti. Pvz pagulėjus ligoninėj,buvo pasakyta pasidaryti mokamus tuberkuliozės tyrimus privačiai (iki šiol ligoninėj buvo nemokami) iki svarstymo dienos pristatyti atsakymus.
Sudoku parašė:
Sveiki, o kodėl reikia ligoninėje pragulėti dvi savaites? Dėl tyrimų? Ar tai privaloman norint, kad jie būtų kompensuojami ir paskiriami? Aš dabar gydausi kitais Me…
Bet ar metex galimas nėštumo metu? Kiek žinau ne.
Sudoku parašė:
Pemečiau akimis info apie metex,kad planuoti nėštumo negalima dėl persileidimo rizikos ir apsigimimų vaisiaus. Minimum 6mėn turi būt po vartojimo bandant
Metex grieztai draudziama planuojant vaikeli,puse metu reikia palukti po metex vartojimo.Biologiniu yra kur galima nestumo metu leistis.Ir zindymo laikotarpiu jie galimi.Kaikurios gydytojos skiria bio jei pasako apie vaikeli,kad nori pastot,kitos visiskai nutraukia visus vaistus bet bio neskiria
RytoAušra parašė:
Metex grieztai draudziama planuojant vaikeli,puse metu reikia palukti po metex vartojimo.Biologiniu yra kur galima nestumo metu leistis.Ir zindymo laikotarpiu jie g…
taip! maziausiai puse metu! as esu ta kuri vartodama matex vaistus pastojau neplanuotai ir viskas baigesi laimingai. Bet baimes buvo visa nestuma ir gimus vaikeliui ar viskas ok su raida bus ir t.t.