reik kurt ritualus, pvz. pabaigi ziuret filmuka (konkretu), tada valyt dantis, praustis, tvarkyt kambari ir miegot, pas mus kai susikure toks ritualas, tai be klausimu eina i lova, ir buna netgi pusvalandi neuzmiega, dainuoja, zaidzia su zaisliukais, bet neateina jau.. o mazelis irgi kartu ta filmuka paziuri, tada mes ji perrengiam abu su vyru, kutenam, duodam silto pieno ir viskas, jis atsijungia... nei vieno vaiko nesupau, vyresnele kazkur budama 9-10 menesiu kelias savaites pas mama gyveno del remonto, tai ana ja ipratino supt, iki tol buvo tobulas vaikas :))) teko man po to supt iki 1,5 metu, nugarai buvo ragas visiskas, antro nesupau isviso, tai va iki siol jokiu problemu su uzmigimu, bet negaliu teigti, kad NEsupimas yra kazkoks receptas, kiekvienam vaikui reik skirtingu dalyku, mano dicke negaledavo vaziuojanciame vezime uzmigti, todel visa ziema pramiegojo balkone, pas mus pietine puse, parkas - oras puikus, o man nereikdavo bogintis per pusnis kazkur, o mazelis atvirksciai - labai gerai vaziuojanciam vezime migdydavosi, bet nuo gimimo nemego supimo, kiek sykiu bandziau ant ranku migdyt - pradedavo rekt, o kai i lovyte paguldai - tylu ramu, ir musu lovoj jis nepernesa miegot, o dicke lb megsta - na zodziu kiek viaiku - tiek situaciju, ti ktiek, kad abu visa savo kudikyste pramiegojo :DDD bet po to viskas pakito, dicke nuo 1,5 metu pradejo nebemiegot diena, dabar vel miega, bet tik darzelyje, namie retai, nebent baisiai isvargsta, o maziukas jau greit 2 metu sulauks, bet dar iki siol 2 miegeliai jam reikalingi, nors bandau pervesti ant vieno, kad darzelyje jam nebutu streso