mindelytea parašė:
O tai atsiprasau kas cia tokio? Kad stovi salia ir glostai nugaryte ar galvyte yra kazkas blogai?![]()
As tikrai nepiktai
mindelytea parašė:
O tai atsiprasau kas cia tokio? Kad stovi salia ir glostai nugaryte ar galvyte yra kazkas blogai?![]()
As tikrai nepiktai
Sveikos, mano sunelis jau didelis, bet pamenu ir dabar kaip sunku buvo pilvelio diegliukais, nepadedavo joki tie laseliai nuo pilvelio. Pati maitinau ir mums patare kad mamyte turi isgerti per diena bent 2l pankolio arbatos, jos skonis nekoks dar nesaldinta geriau, ir zinokit arba tikrai padejo arba tiesiog sutapimas buvo, bet mums baigesi ir pilvelio diegliai ir lengvai issikakodavo ir naktinis miegas tapo musu ramybe! Dabar laukiuosiu antro vaikelio ir manau jei vel kils tokiu problemeliu vel gersiu sia arbata, kad ir kokia ji man neskani... Kad tik maziems stebukliukams netektu kankintis ir jausti diegliuku
Angelshot parašė:
"Vakare" tai turiu omeny kokią 22h. Manau, reiktų tokiam mažam vaikučiui jau 20h tikrai miegot, bet kad va, iki 21-22 — pilvo koncertai :/
As tai pamenu kai mum budavo diegliukai ir kai jau biski aprimdavo, kad uzmigdyti paguldidavau ant savo nuogo pilvo ir vos juntamai linguodavau i salis bei glostidavau nugaryte
mum taip padedavo ramiai uzmigti ir ilgiau bei ramiau ismiegoti
keralain parašė:
Sveikos, mano sunelis jau didelis, bet pamenu ir dabar kaip sunku buvo pilvelio diegliukais, nepadedavo joki tie laseliai nuo pilvelio. Pati maitinau ir mums patare…
O man tai skani ta arbatyte
tik as jos negalejau gerti, nes mano pieno fabrikelis ir taip dirbo visu pajegumu, o isgerus pankoliu... Nu budavo kaip akmuo kietos. Tada jau skaudedavo
Prime parašė:
reik kurt ritualus, pvz. pabaigi ziuret filmuka (konkretu), tada valyt dantis, praustis, tvarkyt kambari ir miegot, pas mus kai susikure toks ritualas, tai be klaus…
Anulka parašė:
O man tai skani ta arbatytetik as jos negalejau gerti, nes mano pieno fabrikelis ir taip dirbo visu pajegumu, o isgerus pankoliu... Nu budavo kaip akmuo kietos.…
Ar tikrai pankoliu arbata taip daro? Nes nesupratau kodel kazkas pasidaro kartais su krutine, akmenine ir neiseina susitvarkyti kol neistraukiu pati koki 100ml ir susitvarko. O kai pagalvoju taip budavo kai pankoliu arbatos geriau nes ja labai megstu. Be cukraus arbatas jau daugiau nei 10 metu geriu tai man visos zoleliu skanios
Grape parašė:
Ar tikrai pankoliu arbata taip daro? Nes nesupratau kodel kazkas pasidaro kartais su krutine, akmenine ir neiseina susitvarkyti kol neistraukiu pati koki 100ml ir s…
Taip, taip pankoliu arbata skatina laktacija
net ir pvz kur yra hip mamu arbata pienuko laktacijai ten sudeti daugiausiai yra pankoliu
alateja13 parašė:
Lyg rašė,kad mišiniu maitinadar esu būdą girdėjusi nuo diegliukų - su džiovintuvu, saugiu atstumu šildant pilvuką, jį sukamaisiais judesiais masažuoti.…
As taip darydavau vakarais, atsipalaiduodavo tikrai. Bet manau veiksmingiau butu vysniu kauliuku pagalvele naudoti ar kokia sildykle. Oi gaila tu maziuku kai skauda
20 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai