minusiuke parašė:
as id zymejau seip manau nera skurtumo![]()
Svarbiausia, kad numeriukas teisingai įvestas butų ir viskas
minusiuke parašė:
as id zymejau seip manau nera skurtumo![]()
Svarbiausia, kad numeriukas teisingai įvestas butų ir viskas
rasyteja parašė:
nu kaip tavo maziukai?
Dekuj rasyteja, mes jau gerai jauciames
aciu Dievui viskas ok
mes pries menesi sveremes, reikes gale birzelio eiti i vaiku centra ten pasvers mus
notaree parašė:
Dekuj rasyteja, mes jau gerai jauciamesaciu Dievui viskas ok
![]()
mes pries menesi sveremes, reikes gale birzelio eiti i vaiku centra ten pasvers mu…
maniske vel atpylinet pradejo
nzn, bandau kosyciu duot, bet nlb valgo, o vaistu lb jau nenoriu nuo atpylinejimo duot
o kas ciaper vaistai, net nesu girdejus nuo atpilinejimo
o as sunerimus vel, ar kazin cia normalu, mano tam leliui po tu visu temperaturu dbr istisai lb saltos rankytes, jam pries tai budavo visada lb siltos, o po visu temperaturu, jam dbr visa laika saltos rankytes
negi cia kas blogai jam yra, Dieve man jau tuoj plys galva nuo to pergyvenimo
notaree parašė:
o kas ciaper vaistai, net nesu girdejus nuo atpilinejimoo as sunerimus vel, ar kazin cia normalu, mano tam leliui po tu visu temperaturu dbr istisai lb sal…
Domparidone vadinas, mes turejom bedu del rugsciu, tai situs israse, o del rankyciu nepergyvenk, pas maniske lb daznai saltos buna, vargse, jau tau viskas atrodo blogai
tikrai cia nieko blogo ;)
rasyteja parašė:
Domparidone vadinas, mes turejom bedu del rugsciu, tai situs israse, o del rankyciu nepergyvenk, pas maniske lb daznai saltos buna, vargse, jau tau viskas atrodo bl…
as kazkaip apie vaistus nuo atpulimo visai nesusimasciau, pas mane irgi atpylineja, kartais net tokiu vandenuku, kazi gal padetu vaistai
reikes apie juos pasiskaityti
rasyteja parašė:
Domparidone vadinas, mes turejom bedu del rugsciu, tai situs israse, o del rankyciu nepergyvenk, pas maniske lb daznai saltos buna, vargse, jau tau viskas atrodo bl…
Na vaikiukas sypsosi, neatrodo, kad jaustusi blogai, tik va man keistai, kad jis niekada nebudavo su saltom rankytem nuo gimimo, tik va broliukas buvo visada su saltom, dbr jau paaugo tai susinormalizavoir siltos, bet va vyresneliui po tu tempu ir skiepu istisai dbr saltos, nu reik tiketis, kad nieko blogo
notaree parašė:
Na vaikiukas sypsosi, neatrodo, kad jaustusi blogai, tik va man keistai, kad jis niekada nebudavo su saltom rankytem nuo gimimo, tik va broliukas buvo visada su sal…
tikrai nieko blogo, nepergyvenk
rasyteja parašė:
nu jie mums tai padeda, bet vaistai yra vaistai, nors lt gyd sake kad jie visai nekenksmingi
o juos cia pirkai ar LT? kazi jie receptiniai? zinau, kad vaistai nera gerai, as pati juos vengiu gerti, bandysiu su GP pasikonsultuoti apie tai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai