Skavarubija_papiktinta parašė:
maniske 7,4kg ir 68cm![]()
kokia fainuolytė
Skavarubija_papiktinta parašė:
maniske 7,4kg ir 68cm![]()
kokia fainuolytė
AgneSta parašė:
Ačiū, bandomtik žiūriu labai mažai vasarinukų mamyčių norinčių bendrauti facebook'e.. Gaila
![]()
kartais ne kiekybe o kokybe svarbiau
vaid06 parašė:
vau kokios jus dideles mama gerai maitina ;D saunu grazia mergaite turio kas del facebook ir as mielai prisijungciau
![]()
Ačiū vaid06
Didelės, nes mamai vis atrodo, kad dukriukas alkanas + savo pienuku vis dar maitinu ir miega kartu, gal tai dar padeda greitai augti
Beje, tuo pačiu užklausiu - gal kuriai jau teko atpratinti nuo krūties? Manoji visai neima čiulptuko (braukia su ranka, sučiaupia lūpas arba pyksta kai bandau įkišti), buteliukas jai išvis žaislas, nes pirmąkart daviau atsigert tik 7ą mėnesį kai apsirgo... O naktį krūtį kelis kartus turiu kišti-turbūt jei galėtų visą naktį jos ir nepaleistų... Bet jau pradedu galvoti apie atpratinimą bent nuo naktinio maitinimo, tik nežinau kaip... Ji pas mane labai jautri, drastiškų priemonių imtis nesinori... Gal kuri susidūrėt ar teko girdėti veiksmingų bet švelnių metodų?
vaid06 parašė:
kartais ne kiekybe o kokybe svarbiau![]()
Na ką reik bandyt išlaikyt kokybę
AgneSta parašė:
Na ką reik bandyt išlaikyt kokybę![]()
![]()
o kas del maitinimu manau jei maitini pati ir maitink matyt mazei to reik, as nebemaitinu nuo 3 menesio bet mano vyras sauniai trauke ir buteliuka, nebuvo problemos
AgneSta parašė:
Ačiū vaid06Didelės, nes mamai vis atrodo, kad dukriukas alkanas + savo pienuku vis dar maitinu ir miega kartu, gal tai dar padeda greitai augti
Beje, tuo pačiu užklausiu - gal kuriai jau teko atpratinti nuo krūties? Manoji visai neima čiulptuko (braukia su ranka, sučiaupia lūpas arba pyksta kai bandau įkišti), buteliukas jai išvis žaislas, nes pirmąkart daviau atsigert tik 7ą mėnesį kai apsirgo... O naktį krūtį kelis kartus turiu kišti-turbūt jei galėtų visą naktį jos ir nepaleistų... Bet jau pradedu galvoti apie atpratinimą bent nuo naktinio maitinimo, tik nežinau kaip... Ji pas mane labai jautri, drastiškų priemonių imtis nesinori... Gal kuri susidūrėt ar teko girdėti veiksmingų bet švelnių metodų?
![]()
as 7,5 men atpratinau nuo kruties visiskai - nes maniske pradejo krutine lupti rankomis ir detis burnon
is pradziu gi dieninis maitinimas atsimete nes pradejau duot koses, viena, kita trecia, (liko rytas - naktis - vakaras) vakarais pradejau duot misinuka, po kiek laiko kai geriau pradejo miegoti ir nesikelti naktim, naktinis maitinimas pats atkrito ir tada galiausiai pradejau ryte duot misinuka ir stai jau 3 savaites nebemaitinu
nakti keliasi 1 karta, geria arbata ir toliau miega
AgneSta parašė:
Ačiū vaid06Didelės, nes mamai vis atrodo, kad dukriukas alkanas + savo pienuku vis dar maitinu ir miega kartu, gal tai dar padeda greitai augti
![]()
labutis, skaitau ir galvoju kad bene aprasei mano situacija. Lygiai tas pats tiek su ciulptuku, tiek su buteliuku. As net neisivaizduoju kaip ji pripratint prie buteliuko, kiek bandziau prievarta grust, nepavyko, baisus rekimas, stresas tiek jam, tiek man. Nakti papulio galetu nepaleist. Jei uzmiega apie 9 val, tai keliasi 11 arba vidurnakti, po to 3val ir kazkur apie 6val. Paryciais as jau jo i lovele nebeperkeliu, nes nuo tada papulio nepaleidzia, o jei paleidzia, tai is karto pabunda ir iesko, o man tuo metu pats miegas, tai as net neturiu uzsispyrimo ir jegu keltis ir supti ji 5-6 ryto, tai zinoma lengviausia duoti papuli ir miegoti toliau. Nezinau kaip galima sumazinti tu maitinimu skaiciu kai neima buteliuko. Zinau, kad misinukai sotesni ir lengviau juos tada apratinti nuo kelimosi naktim. Beda tame, kad jis jau keliasi ne todel, kad alkanas, bet todel kad nori artumo ir ciulpti kruti kaip ciulptuka.
As manau jei butu kazkoks stebuklingas budas atpratinti nuo kruties, tai jau seniai butumem ji isbande, bet as jau vos ne pasidaviau ir nebebandau atpratinti vis tikedamasi, kad jis pats jo atsisakys, bet i darba jau kovo pradzioj, tai abejoju ar taip staiga ims ir nebenores kruties naktimis. Broliene mane jau traukia per danti, kad per velai palikau ir jau nebemiegos gerai jis naktim. Jos zodziais vos ne "prisidirbau" pati ant savo galvos.
Skavarubija - o kada tu pirma karta pasiulei buteliuka, 7.5 men? Ir paeme ji gerai, nesipriesino?
tai, apple, kaip suprantu vis dar nesekasi tau su mažiuku susitart..
Kas dėl maitinimų nutraukimo, tai žinau kad mano draugės savo mažiukus duodavo migdyti tėčiams. Bet jos jau planavo pilnai nutraukti ir jau buvo belikę tik naktiniai (pas vieną vakariniai) maitinimai ir mažiukams jų jau buvo daugiau - vienas dvejų metų, o kitas pusantrų.. Tai va, pora naktų su tėčiais, kažkiek ašarų, bet maitinimai baigėsi.
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai