2011.12.01 15:01 (prieš 14 m.)
Linalab parašė:
mano kalbeti zodukais pradejo 11 men. o 1 m ir 2 men jau trumpais sakinukais. plepius mano buvo ir keliu menesiu, ateidavo drauge snekam tai visada i pokalbius isikisdavo mano 2-4 men ir velesnis sunus. su savo guavimu nutraukdavo mus, "issisnekedavo" tada vel akis isputes klauso. vel paskui uzguguoja. zodziu juokdavomes kad auga pletku bobute
uztai vaikscioti pradejo tik 1m. 1 men. velokai.
Nu sakes kaip anksti ir tiek daug, matai uzkliuvo, nes manasis tai tik trumpais zodeliais pasako, bet kai ir buvom gyd sake turetu tokio amziaus 10 zodeliu moket, apie sakinius ne kalbos... ir pazystamu bendraamziai vaikai ir dideni biski, tikrai tiek nekalba... na bet kiekvienas vaikas skirtingas, buna visokiu variantu... mes 1m pradejo pirmus zingsnius... manau labai normaliai, daug kas pasikeite, va, mums ortopedas net neleido mokint vaiksciot, statyt be 11men (nebuvo nusiskundimu, tiesiog...) nera ko sako, aties laikas ir eis, o apie vaikstynes is vis pamirst... tada labai keista pasirode, bet pasidomejus daugiau daug tiesos... ir tikrai, atejo laikas, pats stojosi ir bande eit... turi pats naturaliai pribrest vaikas tam, o ne kad mama vedziotu, ir mokintu kad tipo ansciau prades eit, ismoks, bet ar kaulam, sanariam gerai...
oi, nukrypau visai nuo temos...
nu kai turesim kleckus bus cia diskusiju tada tokiom temom...