Irmuke1987 parašė:
NU TIKRAI NE......yra uz jos didesniu....![]()
ai ir tau jau 19 savaite eina
Irmuke1987 parašė:
NU TIKRAI NE......yra uz jos didesniu....![]()
ai ir tau jau 19 savaite eina
Irmuke1987 parašė:
o kai buvau justyte pirmadieni bazese-tai ten isvis nera ka pirkti....![]()
![]()
as zinok maciau 5 sandeli beveik tokie patys kaip MAXAI tik kad spalvos kitokios. jau grynai su burbulais. ir kaina jo ten gera 649lt man rodos. irgi lietais ratais, lopsys labai panasus arba netgi vienodas. tik va spalvu nera. vaziuosim mes dar i bazes gal sekanti savaitgali, jei sugalvosim ryt i miesta vaziuoti tai gal irgi uzsuksim nes matem tada tik pro langa.
Linalab parašė:
ai ir tau jau 19 savaite eina![]()
cia as ir ne apie save
LAVRIN gimdymo data geguzes 1d tai manau jos jau didziausias turetu buti
justyteb parašė:
as zinok maciau 5 sandeli beveik tokie patys kaip MAXAI tik kad spalvos kitokios. jau grynai su burbulais. ir kaina jo ten gera 649lt man rodos. irgi lietais ratais, lopsys labai panasus arba netgi vienodas. tik va spalvu nera. vaziuosim mes dar i bazes gal sekanti savaitgali, jei sugalvosim ryt i miesta vaziuoti tai gal irgi uzsuksim nes matem tada tik pro langa.
buvom mes ir 5tam....nera ten visai i ka ziuret....jei dar vezimukas puse bedos tai spalvu 0.....labai pikta isvaziavau is baziu....nes norejom jau ir lovyte nusipirkt....
kribra parašė:
O gal ka girdejote apie siuos vezimelius? Ka manote apie juos? www.jusuvaikui.lt/index.php?page=shop.product_details&category_id=236&flypage=shop.flypage&product_id=2074&option=com_virtuemart&Itemid=1![]()
Kauno bazese maciau. man jie realybeje ne tokie baisus kaip foto. ir lengvuciai tokie
visai nieko. jau jeigu butu pasirinkimas ar tarkim tarrp ANMAR FOX ar sito, tai rinkciausi ZIpuka.
Kengura2 parašė:
Cia gal tavo pilvelio gyventojas taip laukia![]()
galbut noras padvigubejo kad abudu dabar jau laukiam
rudaplauke parašė:
cia greiciausiai lelius spardosman kazkuri ryta taip buvo
tu bent pusvalandi turi ramybes, o man kas kelias minutes buvo
jau ir issigandus buvau..
na ir man nejauku pasidare, galvoju kas cia galejo nutikti
Irmuke1987 parašė:
buvom mes ir 5tam....nera ten visai i ka ziuret....jei dar vezimukas puse bedos tai spalvu 0.....labai pikta isvaziavau is baziu....nes norejom jau ir lovyte nusipirkt....![]()
ir lovytes neradai???
gi buvau paciusi kazkur bazese jei neklystu taviske
justyteb parašė:
ir lovytes neradai???gi buvau paciusi kazkur bazese jei neklystu taviske
neradau....as ja ir buvau macius bazese....bet dabar niekur neradom
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai