navi parašė:
cia kazkur keturi menesiai![]()
na taip, nes po gimdymo duoda bilioteni, tam skirta 54 dienos, bet kadangi niekas nezino kuri tiksliai diena lelius pasauli isvys tai ir skiria 124 dienas is viso
navi parašė:
na taip, nes po gimdymo duoda bilioteni, tam skirta 54 dienos, bet kadangi niekas nezino kuri tiksliai diena lelius pasauli isvys tai ir skiria 124 dienas is viso
navi parašė:
Tai ir gaunasi kad per ta laika tikrai pagimdysi
rimantyta parašė:
man irgi buna kad skauda kairi sona..ir kasdien po kelis kartus...bet man toks jausmas kad ten vidui kazka tempe...ir kirksnis man skauda..kai einu pastebejau kad norisi eiti truputi prasizergus...va pasimatavau pilvuko apimti tai se savaite tie patys 93 cm..nepakilo nei truputi...
gerai,kad man kirksniu neskauda...nes gerai atrodyciau eidama prasisketus
blockquote>myliuke parašė:
o kaip man su ta feja susisiekti?
man labai patiko lopsiukas,ten turbut galima ne tik zidra uzsisakyti ar ne?
public.fotki.com/zaislufeja/
va cia ju visos prekes ir kontaktai. Del lopsiuko, kai klausiau, tai sake uzsisakyti negalima. Koki jie turi, toki ir perki. Jiems kazkaip neiseina uzsisakyti is anksto. Jie turejo stai toki, as ji ir paemiau, neziurint i tai, kad greiciausiai dukryte turesiu:

monce parašė:
nu jai palepe pampersais uzsikisi gali keist,po kiek vieno sisiojimo,tokio zmogaus tai net nesimato ka padares vieno karto,tikrai kas valanda irpries kiekviena maitinima nekaitaliojau,bet irproblemu su oda niekad nebuvo.svarbu praust,o ne servetelem valyt visa laika
Va aš taip pat esu prieš tas servetėles. Vaikui tikrai nuo jų negerai, čia nebent išvažiuoji kur ir priėjimo prie vandens neturi.
O aš kai auginau pirmą vaikutį tai pampersus labai dažnai keisdavau, labai labai, nors truputi pasisioja ir jau keičiu, o kaip ten, dėl naktų nebepamenu...
Abejonė parašė:
Mano Simuko mėgstamiausia šaiai dienai daina. Jau kaip šoka, tai gražu pažiūrėti
www.youtube.com/watch?v=X86S5oZzzh4
geras
mano ir tavo dvieju metu sunelio skonis sutampa
Mamyliukas parašė:
Va aš taip pat esu prieš tas servetėles. Vaikui tikrai nuo jų negerai, čia nebent išvažiuoji kur ir priėjimo prie vandens neturi.
O aš kai auginau pirmą vaikutį tai pampersus labai dažnai keisdavau, labai labai, nors truputi pasisioja ir jau keičiu, o kaip ten, dėl naktų nebepamenu...
serveteles tik atvejuj, kai nera vandens, mano manymu tai greit vaikutis turejo puoda pamegt, o pampersus i sali mest, bent man taip buvo
Lourin parašė:
Irmuke, faina lovyte labai. Reikia ja gyvai apziuret. Nes man Klups Safari labai patiko bet kai gyvai pamaciau pradejau abejoti![]()
va tas ir yra,kad per kompa vienaip atrodo,o realiai visai kitaip
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai