Abejonė parašė:
Gero vakaro visoms. Nesušalkit
ir tau gero vakaro
Abejonė parašė:
Gero vakaro visoms. Nesušalkit
ir tau gero vakaro
Aureli parašė:
aciu uz grazius zodelius, zinau ,kad viskas bus gerai ir laikas greit prabegs, bet kazkaip taip as prie jo prisirisus, per bendrus jau beveik 9 draugystes metus atskirai tik 4 dienas esam praleideaisku jam sunkiau nei man, bet atrodo o kas manim dabar rupinsis
bet aisku viskas bus gerai
![]()
Vyras rūpinsis, bet ne būdamas šalia, o dirbdamas, palaikys tave žodžiais ;)
O tu db esi reikalinga vaikučiui, kad nejaustų jokio nerimo.
Kai nebus vyro, naktimis miegok su jo maike, taip jausi jo kvapą, bus lengviau užmigti ir geriau jausiesi ;)
Kengura2 parašė:
Sveikos busimos drakoniuku mamos![]()
Sveikos naujokes.Smagu, kad pasirode ilgai pradingusioji Liepsnele
![]()
Cia pries kelias dienas kazkas rase, kad maziukai kelia anksti (berods puse astuoniu) Tai galiu paguosti tas mamytes, kad mane maziukas megsta prikelti puse keturiu nakties, bet jau pripratau, po to greit uzmigti
![]()
Man tai kazkodel skauda ne abi, o viena kirksni![]()
Oi laukiu atostogu...
Turi omenyje, kad taviškis taip spardosi, kad net pakelia paryčiais?
Aureli parašė:
aciu uz grazius zodelius, zinau ,kad viskas bus gerai ir laikas greit prabegs, bet kazkaip taip as prie jo prisirisus, per bendrus jau beveik 9 draugystes metus atskirai tik 4 dienas esam praleideaisku jam sunkiau nei man, bet atrodo o kas manim dabar rupinsis
bet aisku viskas bus gerai
![]()
Kokia meile
Dziaukites, ne visi tokius jausmus islaiko 9 metus. Praeis tie pusantro menesio
nenusimink kad vyras isvaziuoja as tave taip
pat labai palaikau nes tokia situacija pati pa
tyrusi kelis kartus bet jis isvaziuodavo i norge
net 3men ir 3sav tik namie ir vel tas pats o pas
kui pripratau o dabar vel dirba lietuvoje taigi
nenusimink o pagalvok kad ir kaip bebutu liudna
tu lieki ne viena o su savo maziuku kurio dalele
yra ir vyro apie tai visada pagalvok su juo snekek
kalbink,paglostyk ir pridejus prie pilvelio jam pa
pasakok kad tetis tuoj grys
Kengura2 parašė:
Na taip ta ir turejau onmeny. Cia kai permeti akimis keliu dienu pokalby, o po to bandai apie tai kazka parasyti, tai taip ir gaunasi![]()
O tu neimsi atostogų prieš dekretą?
Mamyliukas parašė:
O tu neimsi atostogų prieš dekretą?
Dirbu per du darbus, tai viename imsiu nuo vasario vidurio, kad lengviau butu. Pilnu atostogu neimsiu, nes nezinociau ka veikti vasari.
O tu kadu jau atostogauti ruosiesi?
Beje viena drauge aiskino, kad kazkaip finansiskai labiausiai apsimoka eiti i dekreta veliau, o vietoj dekreto pradzios, pvz., pasiimti kasmetines atostogas. Ne uz dekreta moka 100 proc., o uz vaiko auginimo atostogas 80 proc. Bet as nelabai gilinausi, nes orientuojuosi i savo savijauta. Nemanau, kad intensyviai dirbadama pilnavertiskai pasirupinu savo "pilveliu", na kad ir valgau kartais kas greiciau ir pan.
as tai mielai dirbciau iki pat dekreto, neimciau dabar jokiu atostogu, o vietoj to geriau pasimciau kompensacija uz nepanaudotas atostogas...bet kai mano darbas toks, tai tikrai niekaip nepasirupinciau savo puzikiuku...tai dabar belenkaip dziaugiuosi, kad pagaliau sekmadieni paskutine dienike atidirbsiu
15 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai