bet neisivaizduo
Dainele05 parašė:
Isivaizduoju, koks nerealus jausmas jaust savo mazylio pirsciukus![]()
![]()
![]()
ji kaip issgandau..drauge sako ten su kojytem, tai galva zemyn kojom aukstyn...vaje...taip gera labai.....:DD bet kartu ir baisu
bet neisivaizduo
Dainele05 parašė:
Isivaizduoju, koks nerealus jausmas jaust savo mazylio pirsciukus![]()
![]()
![]()
ji kaip issgandau..drauge sako ten su kojytem, tai galva zemyn kojom aukstyn...vaje...taip gera labai.....:DD bet kartu ir baisu
Dainele05 parašė:
As tai vos ne kasdien randu prie ko prisikabinto kai issirekauju, po 5 min.einu atsiprasyt ir vel viskas buna ok
![]()
O aš tai supykstu ir užsirakinu kambaryje
Net gėda, kai kokia beprotė būčiau iš šalies atrodo. seniau taip nedarydavau, bet dabar susinervinu baisiausiai ir lekiu. Palaukia manasis su atsuktuvu spyną atsuka lengvai iš kitos pusės ir atsiveria visos durys
Carollina parašė:
O aš tai supykstu ir užsirakinu kambaryjeNet gėda, kai kokia beprotė būčiau iš šalies atrodo. seniau taip nedarydavau, bet dabar susinervinu baisiausiai ir lekiu. Palaukia manasis su atsuktuvu spyną atsuka lengvai iš kitos pusės ir atsiveria visos durys
![]()
princese dar ir islaisvint reik is kambario
brigeliukas parašė:
princese dar ir islaisvint reik is kambario![]()
![]()
![]()
![]()
Taikliai
brigeliukas parašė:
as va kazkada palepej buvau uzsidariusi, bet po 5 min islindau ir kaip geda pasidare![]()
![]()
daugiau taip kazkaip nebedariau...
dar prisimenu lindau lauk ir galvojau, kaip cia islyst nepastebetai
![]()
![]()
Nieko, tuoj ir man praeis
Carollina parašė:
O aš tai supykstu ir užsirakinu kambaryjeNet gėda, kai kokia beprotė būčiau iš šalies atrodo. seniau taip nedarydavau, bet dabar susinervinu baisiausiai ir lekiu. Palaukia manasis su atsuktuvu spyną atsuka lengvai iš kitos pusės ir atsiveria visos durys
![]()
oi prajuokinai!
o man tai vis norisi, kad visada salia butu
tai snd nedirbo, atsikele ir norejo eit i masina pasikrapstyt, tai as paslepiau masinos raktelius
tada atgal i lova atsigule
brigeliukas parašė:
as va kazkada palepej buvau uzsidariusi, bet po 5 min islindau ir kaip geda pasidare![]()
![]()
daugiau taip kazkaip nebedariau...
dar prisimenu lindau lauk ir galvojau, kaip cia islyst nepastebetai
![]()
![]()
nu, mes db nepakaltinamos
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai