eziuks parašė:
Labas mamules![]()
Apie gimdymus diskutuojat...as su pirma suplysau visaip,baisu buvo,kas plyso bais…
sveikute, nuo gimimo tik 150 g???? manau labai mažai... ką sakė gyd.? lt jaučiu lieptų svert po kiekvieno maitinimo...
eziuks parašė:
Labas mamules![]()
Apie gimdymus diskutuojat...as su pirma suplysau visaip,baisu buvo,kas plyso bais…
sveikute, nuo gimimo tik 150 g???? manau labai mažai... ką sakė gyd.? lt jaučiu lieptų svert po kiekvieno maitinimo...
Pas mus mazdaug viskas susinormalizavo. Savo mazyle apgaudineju su prausimu
jau beveik ir pampersa pasikeiciam su min klykimu. Bet valgo tai labai daug, biski nerimauju gal per daug? Diena maziau, nes miega daugiau, bet nakti tai mano fabrikelis kitakrt visu pajegumu dirba, o diena net skauda nuompilnumo. Vakar vienu kartu 125ml suvalge ir po 30 min dar papuli pazinde. Maitinu tim savo pienuku daba.
Vaistai siulem padeda, galiu judet ir atsisest. Zymiai lengviau.
Issilepinau biski maze, naktimlovytej nemiega, sianakt 35 min salia prastovejau ir neuzmigi, niurzgia burzgia, tikmpalieku ima verjt. Nebistveriau miego nor3jaau labi atsinesiu pas save, 3 min ir luzo mergina.
lovytej tik diena miega, o nakti nelabai. Jau galvyte sukineja pati. Vienu zodziu imam adaptuotis po biski. Ech, ir jum merginos didelis aciu uz patarimus, pagalba ir palaikyma
tickles parašė:
Pas mus mazdaug viskas susinormalizavo. Savo mazyle apgaudineju su prausimujau beveik ir pampersa pasikeiciam su min klykimu. Bet valgo tai labai daug, bi…
nu va matai!!! Tik vienos savaitės reikėjo - ir viskas stojo į savo vietas
o tai ašaros ir baimės pirmom dienom tik buvo
viskas bus čiki, susitprės panenka, varysit į lauką. nieko tokio- nesikankink dėl tos lovytės, migdyk šalia savęs, išsimiegosi pati ir vaikas ramesnis bus, jai gi tik savaitėlė
spėsi atpratinti.
nepergyvenk, kad per daug valgo. o ką , ant dietos sodintum??
kiek jai riekia, tiek ir suvalgo. o valgytų per mažai - tai sakytum- jėzau, per mažai valgo
laikykis tickles, ir bus gerai viskas.
beje, o pas tave mama ar dar kokia sesė neatvažiuos į pagalbą?
flavuss parašė:
![]()
![]()
įdomu, ką daktarai sako apie vaikučius, kurie sėdmenine pirmaeiga gimsta tada....?…
Na mums nieko nesake
Uzgimem kojytem i prieki
Bet gimeme baltuose marskineliuose.Sakoma kad laimingas vaikas
elegry parašė:
Nieko nesake,gerai,kad nenukrito,laikykit augima...
o siaip mes po maitinima nuejome,tai galiu sakyt ,kad nieko nepriaugo,man jau prasidejo nermiai but,jau kyla mintys visokios.gime 3240,yra 3380 nezinau ka daryt...vakar ,kai nuejom tai dar po darbo valandu tai nebuvo diskutavimo,tik pasvere ir gerai tipo...kai bus 6savaites eisim i klinika savo,tai ten nuodugniau viska patikrins,o dabar tik svori ir kaip sekas...maitinu nakti 2 val.,3nera isbuvu inkscia tuoj...diena,jei lauke dar dar isbuna 3...kur jai isgaruoja viskas,pati valgau daug,ir tikrai normalu maista,kad tik pieno butu...
eziuks parašė:
Nieko nesake,gerai,kad nenukrito,laikykit augima...
o siaip mes po maitinima nuejome,tai galiu sakyt ,kad nieko nepriaugo,man jau pras…
žinai, bijau ką ir komentuot. mano akimis žiūrint- per mažai priaugo, bet juk gyd., jūs stebi, mato tikrą situaciją ir gali patarti.. gal pasikonsultuok čia TD forume -konsultuoja K. Vitkauskas (tas kuris parašį knygą apie žindymą)? jis konslutuoja forume "žindymas" sunku ar lengva?"
elegry parašė:
žinai, bijau ką ir komentuot. mano akimis žiūrint- per mažai priaugo, bet juk gyd., jūs stebi, mato tikrą situaciją ir gali patarti.. gal pasikonsultuok čia TD for…
Aciu
,reikes paieskot ir parasyt jam,tai rasau,kad neramu
aisku,stebejo labai ta svori,o sia savaite kazkaip viskas ok,kad tik nekrenta...
man atrodo dar svarbu kaip sveria. na pvz,manoji kai gime,pasvere ant skaliniu svarstykliu,pries iseinant is ligonines ant elektriniu,i namus kai sesute buvo atejus irgi savo eletrines atsinese..bet jei nori zinot tikslu svori,turi ant tu paciu visad svert
ir tos eletrines isvis turetu but nenesiojamos. todel as visai nenustebciau,jei didele paklaida.juolab,kad sveria leliukus-ne kg,o kiekvienas gramas svarbus
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai