AuReLiJa J parašė:
Aš jau pradedu baimintis,jog neismiega visa nakty dar![]()
Visi oi kaip čia nemiega ir pan![]()
O ko baimintis?
Juk atsibusti natūralu - ir suaugusieji naktį prabunda, kartais sąmoningai, kartais ne, tačiau prabunda.
AuReLiJa J parašė:
O ko baimintis?
Juk atsibusti natūralu - ir suaugusieji naktį prabunda, kartais sąmoningai, kartais ne, tačiau prabunda.
AuReLiJa J parašė:
net minties nekilo, kad turi ismiegot visa nakti
toks vaiko dabar poreikis, toks laikas. visa gyvenima taip nesikelines, kaip ir visa gyvenima nenubudines 6 ryto :)) arba tuoj ateis laikas, kai atsikels, tyliai isijungs multikus ir leis miegot man rytais :))
sushila parašė:
O dar yra liepunuku bedanciu ar cia tik mes tokie like![]()
Yra yra... Mes dar bedanciai
cheles parašė:
kakava, apie uzuolaidaspasikabinom penktadieni naktines miegamajame. einu miegos su viltim, kad nubusime kokia 9 val :)) ir ka, 6.20 mergina sako labas rytas! …
ai mes jau nebeimam i galva yra kaip yra, as vakar uzkabinau ant baldaikimo tamsu audini paklode tamsia na kad bent maziau sviesios butu, snd prasibudino nzn gal5.30 numeciau minksta dideli meski kartais padeda tai ismiegojo iki 7.30 bet taip muistydamasi tai as vistiek viena ausim girdejau , ziuresim kaip bus,
kakava2 parašė:
ai mes jau nebeimam i galva yra kaip yra, as vakar uzkabinau ant baldaikimo tamsu audini paklode tamsia na kad bent maziau sviesios butu, snd prasibudino nzn gal5.3…
Kirilas lb neramiai miega, kai dantys dygsta. Ypac paryciais, tai gal cia toks laikotarpis pas Gabriele. Nes gi raset, kad jau dantukus auginat.
Sveikos mamytes, kaip jusu uogeles auga ir kaip paciom sekasi zydet? Pavasariniai darbai uzgriuvo, seimyniai pamatai dreba baisiai, tai vis nerandu laiko prisest prie forumo
mes po ta 9men sveriam 9,6(+300) ir esam 74(+2)cm ugio. Turim 8dantukus, uzderejom si menesi 6
prasikale pora virsij, pasku dar porele ir po 2dienu dar pora apacioj, tai sumoj 4virsuj ir 4apacioj. Geba atsistot nesilaikydama, taip issilaiko apie 30-40sekundziu ir dar speja pora zingsniuku paeit ir paskui nukrenta :-). Labai megsta valgyt vilkzuve. Kandzioja ne tik mama, bet ir katina bei kaimynu suniuka :-D, teko susipazint su vezliuku, tai megino is kiauto su pirstuku iskrapstyt :-D
ona_mont parašė:
O ko baimintis?
Juk atsibusti natūralu - ir suaugusieji naktį prabunda, kartais sąmoningai, kartai…
Tai kad visi nustebę kaip čia dar neismiega
juk jau 9 mėn
Net nežinau ką galvoti
cheles parašė:
net minties nekilo, kad turi ismiegot visa naktitoks vaiko dabar poreikis, toks laikas. visa gyvenima taip nesikelines, kaip ir visa gyvenima nenubudines 6 ryto…
Na taip čia tuoj greit taip bus nes auga kaip ant mielių
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai