zhymule parašė:
Uzkandziu padarykit ir papuoskit taip: www.mamosreceptai.lt/uploads/modules/recipes/thumb668x416/9266.jpg
Geras :))) Dėkui!
zhymule parašė:
Uzkandziu padarykit ir papuoskit taip: www.mamosreceptai.lt/uploads/modules/recipes/thumb668x416/9266.jpg
t.maze parašė:
Su gimtadieniu vienas po kito švenčiančius mažiukus ir mamytes!![]()

Ieikite i www.pinterest.com ir i paieskai iveskite lady bug birthday party ideas
ismes tiek ,kad manau kazka issirinksite
t.maze parašė:
Is dideliu pomidoru galit padaryt ale indelius baltai misrainei (vienas pomidoras viena porcija) o pati pomidora padaryt kaip boruze. Pvz: s49.radikal.ru/i123/1006/50/68f15516a232.jpg
zivilia parašė:
aciu mamytes vakar daremes fotosesija tik mano pone niekada nesisypsova
![]()
Sveikinu su pirmuoju gimtadieniu
Labai labai grazi nuotrauka
Evuttė parašė:
Sveikos, na manoji jau ne tik kad naktim nesikelia misinuko, bet jau ir pirma naktis kai miegojo savo lovelej![]()
Pas mus vakar irgi pirma karta ismiegojo savo lovoje
bet dar keliasi daznai pienelio arba ciulptuko.
Evuttė parašė:
Suprantu, mes turim vis dar 8 dantukus, bet jau labai dideli, tai net nezinau kada kiti digs, stiprybes![]()
Dėkutis uz palaikyma, mamuk
Oho kiek dantuku turit
smagu..
Kaip jums dantukai dygo ? Sunkiai ? Mums tfu tfu tfu sitie 4 be jokiu temperaturu..kad tik neprisisneket
tik prasidejo bedos kaip minejau su miegeliu..Dieve, pietu migdau po valanda, ir nieko..Duok dieve pavakariais uzmiega.ir tai pastebejau zulina su kulokiuku per lupytes miegodamas..buna kad nakti prabunda, bet neverkia..zaist nori..
Tepu "dentanox", bet nevisada prisileidzia..
Ohh tie dantukai..
zivilia parašė:
pagaliau ir mes sulaukiam metukuta proga išmiegojom iki puse 11
![]()
Sveikinimai sulaukus pirmojo gimtadienio
justyte92 parašė:
sveikos mamos, papasakokit ar ka nors duodat savo leliukam, nuo pilvuko?mano mazoji kasdien kaska naujo paragauja ,o poto nakty festivalis prasideda, pati …
Yra žvakutės nuo pilvo spazmų. Tai jau jei naisiai raitosi, įdedu iš karto ramu. Lašiukai kažkaip mums neveikia
zivilia parašė:
aciu mamytes vakar daremes fotosesija tik mano pone niekada nesisypsova
![]()
Kad ir nesišypso, vistiek gražuolytė! Sveikinam!
lunatikele parašė:
Manasis šianakt leido išsimiegot. Pirma kart užmigdžiau puse 22val o atsikė 7val ryte neprabudes man ši naktis palaimaatsinešiau 7val pas save vyras apkabi…
Oi kaip jums gerai!!!! Laukiu nesulaukiu ir aš tokios nakties
Na o mes jau irgi su 4 dantukais ir gryžę namučio iš ligoninės. Vakar dar toks pasimetęs mažiukas buvo, labai bijojau, kad ko dar nebūtume parsinešę, bet šiandien jau linksmutėlis ir porcijas normalias valgo, tik man baisu dabar jam duot daug valgyt. Vis atrodo išvems viską
Tėja. parašė:
Ieikite i www.pinterest.com ir i paieskai iveskite lady bug birthday party ideasismes tiek ,kad manau kazka issirinksite
![]()
![]()
Superinės idėjos, peržvelgsiu
DyDee parašė:
Dėkutis uz palaikyma, mamuk![]()
Oho kiek dantuku turitsmagu..
Na 6 dantukai lengvai dygo tik tiek jog pilva pusdavo ir keldavosi naktim, bet paracetamolio duodavau ir viskas ok, aisku temperaturos nebuvo, bet nuo skausmo padedavo, nes daktare sake jog kai skauda kazka duoti paracetamolio jis nuo skausmo, o gelis ne kazin ka padeda, mes irgi tokiu pat geliu
o paskutiniai du tai sunkiai temperatura buvo, bet viskas gerai, o jei nesileidzia patepti dantenu tai ant ciulptuko uzdekit gelio, bet as kad ir nesileidzia uzdedu ant dantenu, nes jai jeigul skauda dantenas tai net nevalgo, tai jau per asaras bet pasistengiu patept
poto linksmute buna siek tiek, bet mums su vaistais gerimo problemu nera pati net issizioja kaip nori
tiek vitaminus tiek ta paracetamoli
tai nors tiek gerai ;) jau kai pamato koki buteluka tai ateina nes zino kad gaus kas jai patinka
tai manoji per miegus bludina, gerai kad nemiegojau viena vakara ilgiau tai ji miegodama atsisedo ir nugriuvo, tai gerai kad buvo toliau nuo krasto, ir kad as nemiegojau.. Tai poto paguldziau po kiek laiko vel atsisedo, nu nelengva, o del lovytes tai jau sianakt joje nemiegojo..
O jums del miegucio nakti sunku, suprantu, paprasciausia turit sulaukt kol ateis ta diena kai nakti bus lengviau su miegeliu, ir neatsikels, manoji tai nakti labai vartosi, gal sonus nuguli, nezinau, bet misinuko vis padarau pageria biski ir viskas.
na bet uzmiega, 5h ryto isgere pienuko. Bet ryte nebegere kai jau pabudo, na viena diena daug valgo kita nelabai, as vis stengiuosi ja vakare pamaitinti, na duodi kokios koses o jei nenori misinuko, tai nakti nebesikelia valgyt
na o ka daugiau turit palaukt, ateis diena kai galesit ramiai miegoti
mums irgi buvo visko, o diena pati irgi uzmiega, taip pat ir vakare
tik moka labai ozius rodyt jei ko negauna
nu sunku irgi, beto labai musasi per veida, nezinau koks jai malonumas
tiek man per veida, tiek teciui, bet jam maziau gal jo prisibijo ji, o jei as pasakau kad negali tai juokiasi, tai taip ir kariaujam abi
vakar susitvarkiau namus, o ji sedejo manieze ir zaide tai taip smagu buvo
kantrybes ir stiprybes jums, suprantu gal man lengva pakalbet, o jums vistiek sunku, bet viskas bus gerai, galbut ne siandien, ne ryt, bet bus
paprasciausia tereikia laukti
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai