Sveikos, maniske taip pat miega su manim, ir as esu laiminga, bei mazyle, tetis nepyksta, dirba naktimis, o kai laisvas miegam visi trys, problemu tai nematom, visi telpam ir patenkinti, maziuke salia manes miega, tai saugi jaucias, ir esu laiminga kad turiu vaika ,,rankenuka'', nes juk jos taip laukiau, aisku bandem migdyt lovelej, miegojo kelis naktis, bet kas is to as be miego, negalejau jos matyt, kas biski is lovos lipt, tad geriausia kai esam drauge, o beto vyras tik viena nakti turi laisva, tad mums nemaiso.
O del dantenu tai tas granules duodu o nakti geliu tepu, siaip irgi irzli bet del dantenu dazniausia buna, bet juk viskam ateina pabaiga - ateis laikas kai isdigs dantukai tai ir mazute bus laiminga. :))
Del naguciu, tai karpau kai miega, lengviausias budas, is tiesu man irgi nelengva karpyt tuos nagucius, nes baisu ikirpt ir pan, juk jie tokie mazuciai kaip ir pirsciukai
As ir negaliu ziuret tuolab klausyti kai verkia mazute, stengiuosi kalbinti, jei nepadeda ziaisliuka duoti, o galiausia ant ranku paimti, kaip man pasakojo drauge, ji savo vaika nunesdavo i kita kambari triju men ir palikdavo, na kaip buvo metas miegoti, o tas sake regdavo, nervuodavosi, kol galiausia pats uzmigdavo... Man buvo ziauru klausyt, kaip taip galima su tokiu mazu vaiku... As asmeniskai negaleciau taip
juk jis mazutis, ka kaltas mazylis kad nepajiegia uzmigt.. tai juk manau reik pasupt, as bent taip darau. Na nezinau kiekvienos nuomone kitokia - kiekviena skirtingai auginam bei auklejam savo mazucius, juk tik mama budama 24 h per para ir 7 dienas per savaite geriausia zino kas tinka, netinka jos vaikui