kriuska parašė:
Nea, vietoje.
As irgi kazko panasaus ieskau ;((
kriuska parašė:
Nea, vietoje.
As irgi kazko panasaus ieskau ;((
braskine1 parašė:
Kad mano tiek suvalgytu, po 5-6 sauksteliu jau zirzia. O dabar dar ismoko suciaupt ir papust lupas![]()
Mano panasiai paskutines dienas suvalgo ir dar purkst pradeda arba tuo metu jam nusiciaudyt prireikia
zivilia parašė:
Aš kazkaip maniau bus sunkiausu valgymu bet velgo tikrai noriai,gal jus per tirštai padarot?nes as padarau tokio skystimo kaip tyrelia
Oi ne,cia nuo vaiko priklauso.As savo antrajam vos spedavau tik kist sauksteli o sitas apsidziaugtu turbut jei nekisciau isviso to saukstelio
Sveikos mamytes, as apie vartymosi tema. Mano nesivarte nesivarte, o pries pora dienu nuo pilvo ant nugaros apaiverte. Siandien pasidejus ant zemes laikiau ir ziuriu kad vyrukas taip isijaute i vartymasi, kad bando net ridentis..jei nepavyksta pyksta. Bet jau vartosi pilnu pajegumu tiek nuo pilvo ant nugaros tiek nuo nugaros ant pilvo;) taip kad kuriu dar nesivarto vaikiukai nesirupinkit ta diena ir pas jus ateis;)
Sandra da parašė:
Mano panasiai paskutines dienas suvalgo ir dar purkst pradeda arba tuo metu jam nusiciaudyt prireikia![]()
ir mane buvo apipurske, tai abi murzinos buvom
braskine1 parašė:
![]()
![]()
ir mane buvo apipurske, tai abi murzinos buvom
Pas mus panasiai,visur koses pilna buna
zhymule parašė:
Sveikos mamytes, as apie vartymosi tema. Mano nesivarte nesivarte, o pries pora dienu nuo pilvo ant nugaros apaiverte. Siandien pasidejus ant zemes laikiau ir ziuri…
zhymule parašė:
Sveikos mamytes, as apie vartymosi tema. Mano nesivarte nesivarte, o pries pora dienu nuo pilvo ant nugaros apaiverte. Siandien pasidejus ant zemes laikiau ir ziuri…
Mano bande verstis nuo nugaros ant pilvo,bet dar rankyte trukdo.
Mamos, ka galit patart, kokiais naturaliais budais mazinti mazajai viduriuku uzkietejima?
Siandien padare, bet su verkimais, nes kakutis buvo jau kaip plastilinas... maitinu pati. Valgom jau bulve ir morka praskiestas mp. Pries tai 3 dienas daviau hipp slyvu tyreles ta indeli padalinus i 3 dalis, po tiek, tikejaus, kad palaisvins, nes pirmadieni padare nesunkiai bet jau tikrai tirstai...
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-metu-gruodinukai-9
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai