2015.11.26 15:14 (prieš 10 m.)
Sveikos. Perskaičiau ką prirašėte, ir noriu ir aš įsiterpti dėl galėjimo/norėjimo kažkur išeiti. Vienos sakote, kad tik noro reikia, yra pientraukis ir t.t. OK. Noras pas mane yra, bet situacija panašiai kaip Zylei. Reikia į kirpyklą, pas dantistą nueiti, o ten per pusvalandį tikrai nesusisuksiu. Į spektaklį jau kokį norėčiau, ten su tokiu vaikučiu irgi manau nelabai dar. Va čia ir prasideda problema, kad negali, nes vienas dalykas - dažnai valgo, antra - pientraukiu tiek nenutraukiu, kiek jam reikia, o be to kadangi mano mažius dažnai valgo, tai ir palikimui ar tėčiui, ar močiutei net negalvoju, nes man reiktų bent kaip minimum dviem maitinimamas palikti. Turėčiau savaitę traukti kad tokį kiekį galėčiau palikti. kodėl taip sakau? Nes paskutinius kartus kai norėjau nusitraukinėti tai ir tam vienam maitinimui vos per kelis kartus iš abiejų krūtų reikiamą kiekį nutraukiau. Todėl tikrai dažnai pavydžiu toms, kurios maitina pm ir su tokiom problemom nesusiduria. Man maitinimas mp yra sunkus darbas ir joks malonumas. Bet kaip rekomenduojama bent iki 6 mėnesių mp, tai taip ir apsikausčius kantrybe laukiu
Ai beja, dėl parduotuvių, ar pasivaikščioti, tai išeiti su mažium man ne problema, dažnai einu. Tik gyvenu ne didmiestyje, todėl mamos kambarių čia neturime ir pamaitinti bet kur jeigu prispiria jau ne taip patogu.