Rotki parašė:
Sveikos ;) as priaugus buvau apie 20kg, o siai dienai nukrite yra 29kg![]()
oj fantastika
o kažką darėt ar savaime?
Rotki parašė:
oj fantastika
o kažką darėt ar savaime?
zujkute parašė:
Mamytes o as noriu pasiguosti, nes nezinau vel kas uzejo mano vaikeliui, jau kelinta naktis blaskosi miegodamas, ramiai ismiega per nakti tik kelias valandas, visos…
Tas kišimas rankyčių į burnytę ir galvos sukimas - aš sakyčiau, kad kaip tik valgyt nori ir krūties ieško. Maniškis taip daro, kai alkaną maitinimui ant rankų paimu, net jei buteliuką tuo metu ruošiuos duoti.
ikweeta parašė:
Mamytes kurios maitinat mp,ar turit uzsibreze kazkoki laikotarpi iki keliu menesiu/metu pacios maitinsit jeigu viskas gerai?
Aš galvoju iki kokių 9 mėn.
Rotki parašė:
Oho, kaip šauniai! Kaip tai pavyko, ar ką nors specialiai darei ar tiesiog savaime?
vilte79 parašė:
man jau 3 men
ir dar
Ojei kaip gražu!
raudni parašė:
O kaip jums,ar susitvarke pilvukas? tinka Nan HA? mes tai vis negalime pritaikyt,mums visi kietina viduriukus ;( Tiesa, kaip jusu tyrimas?
Pabandykit frisolac gold comfort. Ten jau aprasyme raso, jog gali dazniau ir minksciau tustintis. Mums pasiteisino. Tustinas kas antra diena, bet minksciau tikrai nei pries tai.. nes tustinos lb kietu kakuciu,laikydavau kone visad kojytes prispaudusi. Ir jis yra nuo atpylimo, nes tirstesnis nei iprasti. Yra cia forumas apie frisolac misinukus. Ten daug atsiliepimu.
ikweeta parašė:
Mamytes kurios maitinat mp,ar turit uzsibreze kazkoki laikotarpi iki keliu menesiu/metu pacios maitinsit jeigu viskas gerai?
Neplanuoju. kiek bus tiek maitinsiu, aišku proto ribose (mano protas kol kas galvoja kad 2 metai yra maksimumas)
smilgu pieva parašė:
Mes ir nejaunikliai,bet antro norim. O ir amzius kad jau ilgai negalim delsti. Man pats nestumas tai kazkos nerealus jausmas,bet va gimdyma tai su baime dar prisime…
O tai kiek jum metu jei galima paklaust?
As tai irgi antro leliaus noreciau, bent jau kol kas, gal kai maniskis prades replioti ir vaikscioti ir spinteles kraustyti kitaip galvosiu
nestumui jauciui nostalgija, gimdymas man irgi patiko, pirmas menuo buvo sunkus po gimdymo, anksciau sakiau kad to pirmo menesio nenoreciau pakartoti, o vat gimdyma nieko pries, bet dabar jau pasimirso man ir to pirmo menesio sunkumai...
Man paciai 34 metai, tai irgi nebe daug laiko liko daugiau leliu turet. O kadangi dar ir vienisa likau tai sansu is vis mazai
Lapute Pilkoji parašė:
Oho, kaip šauniai! Kaip tai pavyko, ar ką nors specialiai darei ar tiesiog savaime?
Nu savaime ;) aisku prisiziuriu maista, o gal ir siaip gimdymas hormonus sunormalizavo, nes nuo kontraceptiku buvo kazkas ryskiai sutrike...
ikweeta parašė:
As uzsibrezus neturiu, ziuresiu pagal situacija kaip viskas seksis. Minimum 6men noreciau, bet tikiuosi ir ilgiau. Nors man nuo lapkricio grizt o darba reikia tai jau nezinau kaip tada pavyks paciai dar maitint.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai