RokulioMama parašė:
as tai galvoju paprastai- kiek ziema vaikas vaiksto po lauka? kai sniegas grazu lauke paciuozinet, taip liuks, bet kiek bus tokiu dienu, kokios 3savaites turbut sau…
O kokie jusu batai su naturalia vilna?
RokulioMama parašė:
as tai galvoju paprastai- kiek ziema vaikas vaiksto po lauka? kai sniegas grazu lauke paciuozinet, taip liuks, bet kiek bus tokiu dienu, kokios 3savaites turbut sau…
Sponja04 parašė:
superfit
Sponja04 parašė:
Raso jog superfit taip pat gore-tex technologija. Tai taip iseina, kad batai panasus, technologijos taip pat, tik firmos skirtingos![]()
Gore-tex reiskia, kad jie yra neperslampami. Mano vaiko zieminiai batai odiniai su vilna viduje, bet padengti ta danga. Si danga nenusako batu siltumo
Sponja04 parašė:
Raso jog superfit taip pat gore-tex technologija. Tai taip iseina, kad batai panasus, technologijos taip pat, tik firmos skirtingos![]()
Turbut tik as neturiu termo kojiniu, dedu plonūausia paparasta eiline kojine ir siltos kojos. Zinoma dar ne ziema, bus matyt kai minusas bus
neringoselis parašė:
Gore-tex reiskia, kad jie yra neperslampami. Mano vaiko zieminiai batai odiniai su vilna viduje, bet padengti ta danga. Si danga nenusako batu siltumo![]()
Butent betu siltuma nemazai nusako padk storis bei kitos medziagos
Mes turim dvi poras batu kadangi eina mergina i darzeli ir turim turet pakaitinius. Dabar nesioja odinukus ir lenkiskos pardes CCC, idejau paduka termo, aukletoja sake visada siltos kojos. Tik aisku kieme duotis nepatogu gal, bet dabar laukiam mano pusbrolio is norvegijos griztancio, sake Poliver botus nupirko, tai ir tempiam su tais odinukais. O siaip tai demar buvau nuziurejus. Tikriausiai kad juos ir nupirksiu i darzeli, nes tie kur parveza siaubingai brangus..