vaitind parašė:
O as galvoju mamytes,gal kuriam uzdara Liepinuku tema?Galesime dalintis viskuo,nebijodamas pasaliniu zmoniu.
As kazkaip labai esu uz uzdaras temas…
jau sukurta uzdara grupe, paieskokite tarp susirasinejimu
vaitind parašė:
O as galvoju mamytes,gal kuriam uzdara Liepinuku tema?Galesime dalintis viskuo,nebijodamas pasaliniu zmoniu.
As kazkaip labai esu uz uzdaras temas…
jau sukurta uzdara grupe, paieskokite tarp susirasinejimu
Kristutis parašė:
Mes jau seniausiai uždaroj grupėj, junkisir tuwww.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2016-m-liepos-menesio-zirniukai-1/page/232
Aciu!!!!! Labi fainai,jau pasiprasiau
vaitind parašė:
Zinok lygiai taip pat,geriau nei su Dominyku! Vos vos tik pykina kolkas,na bet tikiuosi ir neprades jau stipriauDominykas auga puikiai! Kaip tavo mergait…
O aš tik gruodžio 17 pirmam viztui užsirašius, tai kol ką nors sužinosiu dar nemažai laiko nutekės
Ignė tai pasiutus, jau labai daug žodžių moka, ir šiaip pastoviai zbitkas krečia, nenusėdi vienoj vietoj nei minutės. Palyginus su keliais kaimynų vaikais tai tikra aktyvistė. Visos kaimynės lauke ramiausiai su tais vaikais, o aš pastoviai gaudau
Ateisi į uždarą grupę, pakalbėsim detaliau
Agniuklas parašė:
Man buvoAs paprastai pusleline turiu kas pora metu ir labai gretai praeina pasitepus Acic ar panasiu tepaliuku, o kai pastojau turejau 3 savaites pusleline. Pra…
Man ir isdygo pusleline ant nosies. Tepu zovirax labai padeda. Truputi sluoguoju tai manau todel ir atsirado pusleline.
Kristutis parašė:
O aš tik gruodžio 17 pirmam viztui užsirašius, tai kol ką nors sužinosiu dar nemažai laiko nutekėsIgnė tai pasiutus, jau labai daug žodžių moka, ir šiaip pasto…
Mane tai tik gruodzio 26d uzregiatravo.
bus lygiai 12sav
Kristina199 parašė:
Sveikos busimos mamytesMums jau 9savaiteles
esu persalus, niekaip negaliu pasveikti
bijau jog kokiu komplikaciju nebutu... gal kuri patars mamyte kuo gal…
Galima naudoti thymo tabs, gelomyrtoli ir sinupreta, bent jau pati tik siais vaistais dabar gydausi...
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai