2015.12.01 19:33 (prieš 10 m.)
Aurute15 parašė:
Man asmeniškai tik foli liepė, turiu mažą skylute dantuke, tai ryt sakysiu daktarei
Pas mane siaip nebudavo problemu su dantim, kas metus gryzus i LT eidavau pas dantiste, tai niekad skyliu nerasdavo, net higieninio neleido pati dantiste darytis, tik sia liepa buvau gryzus tai istrauke abu protinius, nes buvo sugede, bet protiniai daug kam genda tai neskaitant ju neturejau skyliu jau nezinau kiek metu. O praejo po paskutinio vizito 5-6men ir trys skyles atsirade, higienini butinai darytis reikejo ir flora dejaus. Siaubas kazkoks, net daug kas netiki, kad imanoma, jog tokiam ankstyvam nestume gali taip buti, bet ir dantiste pasake, jog negali but tokio sutapimo, kai tiek metu pas ja lankausi ir zino mano dantukus
As gal kazkoks vienetinis variantas nezinau, tai ir su vitaminais man irgi gal kitaip, kad liepe gerti kompleksinius trys skirtingi daktarai
Nors krauja dariausi kai buvo 6 sav buvo viskas gerai, gal man sake juos gerti nes nestumo pradzioj antibiotikus buvau gerus, net nzn ka ir galvoti, gal tikrai nereikia ju gerti, o tai priaugsiu po to daug svorio ar dar kasnors, jei jau visos cia negeria pradzioj
Siaip as dirbu po 12 valandu, tai tikrai neturiu laiko poilsiui, kurio reikia daug daugiau pirmais menesiais, jauciuosi tragiskai issekusi
Tai jei negerciau vitaminu gal visai nebepaeiciau