Tessa parašė:
As tai is membershop maziukus perkau bet irgi pilkos spalvos su pandomis![]()
Aš turiu iš anksčiau užsakius, turbūt Lafel firmos pirkot
tik pas mane ne pilki su pandom, o rudi su meškiukais
labai gražūs ir minkštučiai
Šiandien ten naujas seilas prasidėjo, motherlove, tai iš ten ryškesnių pasirinkau
mamuler parašė:
Turejau 5 bodziukus trumpom rankovytem, 5 bodziukus ilgom rankovytem, 5 švarkelius ir 3 kelnytes be peduciu. Užteko 3 mėnesiams pilnai. Manoji gimė mažute, tai slia…
Ačiū už pasidalintą patirtį
Tie siaustinukai taip suprantu kaip megztukai naudojami.
Aš ir galvoju, turiu komplektuką 0-3 mėn., jis pilnai tiktų į ligoninę. Bet matau kelis minusus - bodžiukas per galvytę rengiamas ir dar šone nėra knopkyčių kad prasiplatintų.. seniai pirkau, kažkaip net nepagalvojau apie tai. Ir kepurytė ne užrišama, o paprasta. Kiek pažiūriu tų vadinamų naujagimio kraitelių internete, tai visur paprastos kepurytės. Negi neturėtų būti būtinai užrišamos ir dar su išvirkščiomis siūlėmis..?
Beje, kokius rūbelius geriausia pasiimti į ligoninę pirmam aprengimui? Bodį, kelnytes ir siaustinuką/megztinuką, ar šliaužtinukus ir megztinuką? aš galvoju ar kelnytes iškart galima, kad nespaustų..
Taip pat ar reikės šiltų kojinyčių, kepurytės, pirštinyčių liepos mėnesį.. turbūt nelabai
Apie tokius kalbu: beta.lt/store/thumb.cache/4409/440955701.1000.667.0.0.0.90.jpeg
Ir dar vienas klausimas - vaikiukas gims liepos pradžioje, nusižiūrėjau nerealų merino vilnos vokelį, realiai ar jo reikės vasarą..? Pvz vežantis vaikiuką namo...
Va, man jis nerealus.. ir spalvytė neutrali, mano mylimiausia: www.musumazyliai.lt/apranga-mergaitems/naujagimio-kraitelis/8227226-merino-vilnos-vokelis