palaleksa parašė:
Mamytes, gelbekit! Neprakvepuoju visai. Nosis bega upeliu. Kokiais naminiais budais gyditis. Apsiskaiciau, kad net kojas mirkyti negerai niestumo metu.
Lasinkis vaistuku i nosi
palaleksa parašė:
Mamytes, gelbekit! Neprakvepuoju visai. Nosis bega upeliu. Kokiais naminiais budais gyditis. Apsiskaiciau, kad net kojas mirkyti negerai niestumo metu.
Lasinkis vaistuku i nosi
palaleksa parašė:
Man mama patare nusipirkti eukaliptu aliejaus ir, kaip cia issireiskus, uostyti ji. Tai as darbe i verdancio vandens puodeli isilasinau kelis lasus kad garuotu ir po nosim pasidejau ir taip visa diena puodelius keisdavau, kai atvesdavo vanduo ir nebegaruodavo aliejus. Tai per dvi dienas slogos nebeturiu. O buvo prasidejusi stipri, ir neprakvepavau, ir bego, ir i nei viena puse nei pust nei traukt, o tik bego arba uzsikimsus buvo..tai gal ir jums pagelbes
sekmes
Kažkoks keistas dalykas su tuo mano pilvu. Prasirgau 5 d. lovoj pragulėjau, vien arbatom gyvenau dėl aukštos temp. Šiandien jau ant kojų, bet žiūriu pilvas toks padidėjęs. Ir kai vaikštau jau tempia, net spec diržo pilvui noris. Kažkaip nesitikėjau kad taip anksti jau reikės. Ir pilvas pučias kaip ant mielių. Bijau kokio dydžio jis bus dar po mėnesio.
gita563 parašė:
Kažkoks keistas dalykas su tuo mano pilvu. Prasirgau 5 d. lovoj pragulėjau, vien arbatom gyvenau dėl aukštos temp. Šiandien jau ant kojų, bet žiūriu pilvas toks pad…
Man daktarai sake normalu ypac jei yra jau vaikelis
as jau dirza nuo 20sav nesioju. Aisku yra baimes nes kaip sakot kad kas bus toliau
na bet manau viskas bus gerai
s.bartuseviciute parašė:
Man daktarai sake normalu ypac jei yra jau vaikelisas jau dirza nuo 20sav nesioju. Aisku yra baimes nes kaip sakot kad kas bus toliau
na bet manau viskas bus…
O man keista kartais, nes pilvukas tooks mažas. Niekas net negalvoja, kad laukiuosi, sako atrodau kaip daugiau pavalgius
GvytauteK parašė:
O man keista kartais, nes pilvukas tooks mažas. Niekas net negalvoja, kad laukiuosi, sako atrodau kaip daugiau pavalgius![]()
Patikėk, per porą savaičių viskas gali pasikeisti
palaleksa parašė:
Hummer jūros vanduo ir eukalipto (eterinio aliejaus) inhaliacijos. 16-17 sav. man buvo lb didelė sloga, tai būtent taip gydžiausi.
Dar vaistinėj siūlė natrio chlorido fiziologinio skysčio inhaliacijas, bet nepasitikėjau jaunute vaistininke, o paskui gydytojos ir nepasiteiravau ar būtų galima.
Pasidomėkit dėl inhaliacijų karštų bulvių garais - vaikystėj taip sinusitą gydžiausi. Nesirkit
palaleksa parašė:
Yra spec.piestukai i nosi su mentoliu ir eukaliptu
uostymui. Labai patogus daiktas. Ir veiksmingas
Vilma@ parašė:
Sveikutes ar jau visos jauciate savo stebukliuku judesiukus ?![]()
As taip
kartais judresnis, kartais pasyvesnis kleckas
o jus?
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai