Mamonas parašė:
O gal žinot kiek turi būti stažo?
Turi būt 12mėnesių stažo per pastaruosius 24mėn. Stažo reikalavimas netaikomas, jeigu jums nėra 26 metų ir mokėtės dieniniam skyriui
Mamonas parašė:
O gal žinot kiek turi būti stažo?
Turi būt 12mėnesių stažo per pastaruosius 24mėn. Stažo reikalavimas netaikomas, jeigu jums nėra 26 metų ir mokėtės dieniniam skyriui
Ab-Mamyte parašė:
Sendien buvau eho,mano irgi sake guli istrizai,38sav darys eho,jai nebus taisiklingoi padeti darys cp...![]()
Prašykite apsukimo per išorinę sieną
aišku jei norite. Ši procedūra nekenksminga vaisiui, gali būti nemaloni jums bet padės išvengti cp
Ab-Mamyte parašė:
Sendien buvau eho,mano irgi sake guli istrizai,38sav darys eho,jai nebus taisiklingoi padeti darys cp...![]()
Olaina parašė:
Kas tas cp...?Laukiu pirma lialiu,neko nzn
Cezario pjuvis
Na visos dziaugiasi savo pilvuziukais ir as pasidziaugsiu

marcia parašė:
Prašykite apsukimo per išorinę sienąaišku jei norite. Ši procedūra nekenksminga vaisiui, gali būti nemaloni jums bet padės išvengti cp
![]()
Man kai pirmasis sedejo ilgai irgi sake jei neapsivers darys cp,apie apvertima gine nerekomendavo,dar virkstele buvo apsivyniojusi.
Marlean parašė:
Ačiū labai!
Enika parašė:
Man kai pirmasis sedejo ilgai irgi sake jei neapsivers darys cp,apie apvertima gine nerekomendavo,dar virkstele buvo apsivyniojusi.
Jei virkštelė trumpa ar yra apsivyniojusi, tuomet neatliekamas apvertimas. Bet jei nėra jokių trikdžių tuomet geriau apvertimas nei cp
bent mano nuomonė tokia
Jei ne paslaptis. Vis dėl to apsivertė ar buvo cp?
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2016-m-rugsejinukai-2
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai