Laukų gėlelė parašė:
Išsiunčiau šeimyną į kaimuką, o pati viena pasilikaunes akys vis dar raudonos. Galėsiu pradėt megzt kraitelį leliukui
Tik gaila, kad negalėsiu nueiti į uodo …
Tai as ir taip mazajai darydavau,bet pasigavom...
Laukų gėlelė parašė:
Išsiunčiau šeimyną į kaimuką, o pati viena pasilikaunes akys vis dar raudonos. Galėsiu pradėt megzt kraitelį leliukui
Tai as ir taip mazajai darydavau,bet pasigavom...
Laukų gėlelė parašė:
O aš trečiadienį į Mamų mugę lėksiu oj siaubsiu
Gitanele parašė:
As nejauciu...
As irgi nejauciu bet manau dar anksti
rozzzita parašė:
Aplinkui mane šitam būrelį vien manekenėstai aš būsiu tada čia begemotas
![]()
Rozita ne begemotas o grazi niestuke as pries niestuma sveriau 65 dabar 68, pilneju ir nenoreciau priaugti daugiau nei 15kg. mano mama sake kad priaugo 25kg. va cia tai butu ziauroka...tiek svorio su savimi nesioti
Kristina 23 parašė:
O visos jau jauciat judesiukus?
kadangi man tai antras nestumas, pirmus judesiukus pajutau 14sav. dabar mums jau 16sav. aisku jie dar nestiprus, bet jauciami. Labai dziaugiuosi.
Inguler parašė:
Rozita ne begemotas o grazi niestukeas pries niestuma sveriau 65 dabar 68, pilneju ir nenoreciau priaugti daugiau nei 15kg. mano mama sake kad priaugo 25kg. va c…
19sav ir tik +3kg. tai jums gerai. man 16sav ir jau +5kg. va cia augantis "begemotukas"
juurate parašė:
kadangi man tai antras nestumas, pirmus judesiukus pajutau 14sav. dabar mums jau 16sav. aisku jie dar nestiprus, bet jauciami. Labai dziaugiuosi.
O aš pirmu nestumu nuo 13 sav jutau, o dabar tik nuo 16 sav. Man tas nepasitvirtino kad su antru anksčiau.
Aija parašė:
Aš mažyliuką jaučiu dažniausiai vakarais atsigulus ir tam pačiam dešiniam šone, apačioj, bet šiandien " bum bum" padarė ir ryte, atseit labas rytaso va dabar gu…
O aš jau jauciu nuo antradienio kiekvieną dieną ir labai dažnai bumsina