dolyte3 parašė:
Aciu butinai isbandysiudar turiu klausimeli
labai issiilvus esu karstos vonios ir atsipalaidavimo joje kokiai valandziukei
sakykit ar galima?
pas akuse…
Arba karšto vandens galite prisipilti tik iki klubų, kad neapsemtu pilvo.
dolyte3 parašė:
sakykit ar galima?
pas akuse…
Arba karšto vandens galite prisipilti tik iki klubų, kad neapsemtu pilvo.
dolyte3 parašė:
sakykit ar galima?
pas akuse…
Tiesa kai isbandysit su soda būtinai parašykite atsakymą
rozzzita parašė:
Ne, karštos vonios negalima nes pakelia temperatūra, pilvo vandens taip pat, vaikas pilvelyje tikrai gali pasijusti blogai, gresia netgi persileidimas. Mano mam…
wioletuke parašė:
kaitintis vonioje tikrai nevertėtų, nes karštis gali išprovokuoti persileidimąbet šiltoje vonioje šiek tiek pagulėti galima, nes šiltas vanduo atpalaiduoja kūną…
Apie karsta vonia vadinasi tik pasvajoti na bet vaikelio labui reikia
teks pasitenkinti po dusu kaip ir iki siol
aciu merginos ;)
vaiduliukas112 parašė:
Man pirmas nestumas uztat as ir paklausiu:'( :'( :'(
As tikrai nepiktai, jus labai jautri
tesiog sunkoka atsakyti i jusu klausima, tai as tik pakibinau
pajausit ir stipresnius judesiukus ir bus aisku, kad jie, svarbiausia, kad jis graziai auga
[email protected] parašė:
As tikrai nepiktai, jus labai jautri![]()
tesiog sunkoka atsakyti i jusu klausima, tai as tik pakibinau
pajausit ir stipresnius judesiukus ir bus ai…
Iš tikrųjų, aš kantrybės turiu, nesipergyvenu, kad dar nejaučiu. Kai bus laikas pajausiu. Linkiu visoms mamytėms kantrybės ir pasitkėjimo
Nors šiandien apsiverkiau kaip reikiant pas genetikus, bežiūrint į mažiuką :). Tokia jautri dar gydytoja pasitaikė. Nerealiai, pirmą kartą sutikau tokią profesionalią gydytoją savo gyvenime.
miskugele parašė:
Iš tikrųjų, aš kantrybės turiu, nesipergyvenu, kad dar nejaučiu. Kai bus laikas pajausiu.Linkiu visoms mamytėms kantrybės ir pasitkėjimo
![]()
kokia gydytoja?
Štai ką radau:
– Sveiko žmogaus, valgančio įvairų maistą, šlapimo reakcija yra silpnai rūgšti arba neutrali (pH 4,5–7,8). Jei žmogus valgo daug mėsos, jo šlapimas gali parūgštėti, jei daug augalinio maisto ir pieno produktų – tapti šarmingesnis. Jei šlapimo pH reakcija labai rūgšti, galima įtarti, kad žmogus badauja ir/arba serga cukriniu diabetu, inkstų nepakankamumu, karščiuoja. Jei šlapimo reakcija šarminė, galima daryti prielaidą, kad žmogus vartoja tam tikrų vaistų ir/arba vemia, viduriuoja. Šarminė šlapimo reakcija yra pas besilaukiančias moteris, sergant šlapimo pūslės uždegimu arba kai šlapimas buvo ilgai laikytas.
miskugele parašė:
Iš tikrųjų, aš kantrybės turiu, nesipergyvenu, kad dar nejaučiu. Kai bus laikas pajausiu.Linkiu visoms mamytėms kantrybės ir pasitkėjimo
![]()
Ka kalbeti jums ir man kai as turiu termina menesio gale su pirma irgi buvo 28terminas tai visos senei jaute tuos judesius, o as ir dar veliau pajutau, kitos turejo jau 7savaiciu staza kai as supratau, kad cia jau tas bum
dirbau ilgai ir sunkiai, gal pirmu net ir nepajutau, seip esu gan jautri ir savo pilvuko darba jausdavau ir nenescia
juk nera baisiai svarbu kada, o jau kai pajausit ir tikrai neabejosit ir galesit pasidziaugti
tai nuostabus jausmas ir jis jus tikrai aplankys
man dar tik 14sav ir 1 diena dar oj toli iki judesiu, nors nemazai bumsiu jauciu, bet abejoju ar cia mano maziukas reiskiasi
jis ten jis auga, jam viskas gerai ir ateis ta diena
rozzzita parašė:
Tiesa kai isbandysit su soda būtinai parašykite atsakymą![]()
Na atlikau testuka su soda pasislapinus ant sodos neputojo iskart,taciau tik sujudinus indeli dar ir kaip uzputojo
vadinasi gal ir veikia tas testas