2017.06.29 08:38 (prieš 9 m.)
sandaliuke parašė:
Hmmm, tai gal tikrai ir man pabandyt plaut vien soda... Jau pora kartų ploviau, tik ne su virintu vandeniu. Reikės su virintu pabandyt. Vakar po plovimo geriau ir n…
Man irgi atsinaujino pienligė ? Šį kartà nelabai perštėjo, bet užvakar kelis kartus kaip koks vanduo išbėgo, važiavau pas gine, galvoju maža kà, gal leidžia vandenis...patikrino, ir vėl blemba tas grybas...nusipirkau Clogin, bet kažkodėl ne putas, i tà skystį, žodžiu nesusišnekėjom su vaistininke. Tai mane erzina tas kvapas, bobučiù kvepalù? Apsiploviau, tai kaip ir geriau visai gerai. Dabar va galvoju, kad ne per daržnai naudot, kad nesudirgintù dar labiau, kaip sakėt. Ir aišku vėl žvakutės. Truputį nervina, nes mažius dar sėdi, o į baseinà negaliu eiti vėl, pratimukù daryt apsivertimui paskatinti, tai reiks namie bandyt mankštintis. Ginė vėl skanà darė, tai jau dabar nebežinau kelintas, kuriù visiškai man nesinori kad daug darytù jei reikalo nėra, nu bet jai gal reikia pažiūrėt nžn...aišku kaip pasakė kad ok viskas, nu ramu, bet žodžiu...Beje kaklelį patikrino, viskas ok, uždaras, bet po patikros tai net ir vakar taip labai nemaloniai jaučiau ten viduj ir apačià pilvo maudeno? Nu šiandien jau gerai viskas ? Va pasiguodžiau?