Aleksandra29 parašė:
Dar nuo slogos galima naudoti Vibrocil lašus.
Man gydytoja israse Sinupret nuo slogos - ji is vaistuku ir tenaudoju.
Aleksandra29 parašė:
Dar nuo slogos galima naudoti Vibrocil lašus.
Man gydytoja israse Sinupret nuo slogos - ji is vaistuku ir tenaudoju.
@Nestuke@ parašė:
Pas mus irgi 2 datospagal menesines 15sav3d, o pirmaji ir visus kitus echo - 16sav4d
![]()
Man su pirmuoju vaikuciu taip buvo, tad tikrai realu
dundukee parašė:
Mamytes, ar jau daug jauciate mazuciu mazucius judesiukus?
Armanii parašė:
Nezinau ar tai judesiukai bet manau kad taip, nes pakutena pilvelyje vis kazkasO jus jauciate jau?
![]()
Sekmadieni ryte jauciau ir net labai gerai. Spejau ir sesei duot paliest. Bet po to karto vel ramu tai kazkaip idomu kada prasides pastovus judesiukai ?
tynkaa parašė:
Su pirmaja jutau nuo 16 saw,tai ir dabar tikiuosi jau greitai pajusti![]()
As per pirma taipat jauciau anksti. Nuo 15 16 sav bet buvo dvinei. O per si jau link 18sav bet buvo tik keli kartai kai gerai jauciau kad tai tikrai lelius
Su pirmu vaiku ir as norejau daug ka pirkti ir gana anksti. Bet ilgai dukra nerode lyties, tai pristabde nuo pirkimo manijos, turejau viena neutralu bodziuka, kuri vis paglostydavau ar glausdavau
bet ir gerai, nes paskui, isejus i dekreta, buvo labai daug laisvo laiko pirkimams
si karta isvis nera noro dar ruostis antram leliukui, nes dukra dar mazyte, ir viskas taip nauja su ja, kad vis dar lepinu ir viska perku tik jai
Ir siaip, dabar jau zinau, kad visko reikia 4 kartus maziau nei priperki... viska greit isauga, o ir rubeliai pirmi turi buti patogus ir lengvai aprengiami, ir tos "kvarbatkos" ir 1000 graziu saguciu, kapisoniukai ir papuosimai, kur pripirkau pirmam vaikui, nei kiek buvo nereikalingi ir tik po karta apvilkti ?
viltesim parašė:
Man su pirmuoju vaikuciu taip buvo, tad tikrai realu![]()
Aciu kad pasidalinote
o kuri data jums labiau atitiko?
Airra_me parašė:
Su pirmu vaiku ir as norejau daug ka pirkti ir gana anksti. Bet ilgai dukra nerode lyties, tai pristabde nuo pirkimo manijos, turejau viena neutralu bodziuka, kuri …
Labai gerai mastote! As irgi planuoju iseiti o dekreta ir tada viska pirkti :))
Ar sunku buti nesciai su mazu leliuku?
tynkaa parašė:
Tiksliau manau echoskopas,mano ciklas ilgas tai ziurejo pagal echoskopa,nes pagal mm savaite daugiau![]()
Man irgi lygiai tas pats, savaite ilgiau pagal mm, nes ciklas ilgesnis
@Nestuke@ parašė:
Aciu kad pasidalinoteo kuri data jums labiau atitiko?
Mano leliuke labi gera
miega, sypsosi, beveik neverkia.. niekada neturejo jokiu diegliu, pilvo skausmu ar dar ko nors.. tai su ja lengva. Gal sunkiau bus, kai pilvas issoks, vis tiek nelabai galima dideliu svoriu nesioti, o vaikas auga... man didziausi sunkumai buvo 8-9 men. Tai ir si karta nusiteikiau pragariskai vasarai
Airra_me parašė:
Mano leliuke labi geramiega, sypsosi, beveik neverkia.. niekada neturejo jokiu diegliu, pilvo skausmu ar dar ko nors.. tai su ja lengva. Gal sunkiau bus, kai pi…
O pvz spėjo sugyti ten viskas po gimdymo? ?
Ir organizmas atsistatyti? Visokie vitaminai, geležis? Mėnesinės atsistatyti?
Man įdomu ?
laura-aukselis parašė:
Man irgi kartais buna jog sustoja skrandis tai tada geriu borjormi ir kazkiek palengveja![]()
As tai vis dar kasdien vemiu, is lovos neislipu
vis dar stipriai nukrites svoris ir net neketina ataugineti. Mano issigelbejimas yra coca cola. Zinau, kad negalima, bet mane tai labai labai gelbeja nuo pykinimo
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai