gitaraback parašė:
Aš pasitikėčiau echo. Gal ov buvo vėliau nei galvojat ir dėl to toks skirtumas yra![]()
As irgi echo labiau pasitikiu ir pagal ji skaiciuoju
gitaraback parašė:
Aš pasitikėčiau echo. Gal ov buvo vėliau nei galvojat ir dėl to toks skirtumas yra![]()
As irgi echo labiau pasitikiu ir pagal ji skaiciuoju
@Nestuke@ parašė:
As irgi echo labiau pasitikiu ir pagal ji skaiciuoju![]()
Man pagal mm turėjo būt Jonas arba Janina, bet po echo pasistūmėm į birželio 21, tai žiūrėsim kaip čia bus
o as tai nuo kito galo pradedu galvoti
jau zvalgausi vezimeliu ir planuoju biudzeta
aisku dar tikrai nepirksiu, bet norisi kuo geresnio, kad butu maziukui komfortabilus, o man lengvas. ziurineju mamas & papas, stokke ir t.t. bet jie kosmiskai brangus, lyginant su kitais. gal yra mamyciu, kurios gali ka nors rekomenduoti, nes jau yra isbandziusios? norisi kazkaip jau planuotis, kiek kas kainuos ir ruostis, nes kai nieko neturi ir neturi, kas atiduotu, tai realiai ir lovytes, ir vezimelio, ir kedutes ir dar n dalyku reikes. ar mamytes, jau apie tai pagalvojat?
Faktūra parašė:
Stovi ir man maistas... Su pykinimu aprimo, bet toks vaizdas, kad maisto nevirškina skrandissu sūnum irgi tas pats buvo.
Man irgi kartais buna jog sustoja skrandis tai tada geriu borjormi ir kazkiek palengveja
laura-aukselis parašė:
Man irgi kartais buna jog sustoja skrandis tai tada geriu borjormi ir kazkiek palengveja![]()
Po borjomi ir man geriau bet ištisai tu burnuliuku labai nenoriu gerti ?
renatukee parašė:
Labas vakaras,
Kadangi pirmagimis, tai rankos kyla jau pirkti. Turiu jau keleta sliauztinuku, viena komplektuka su kepuryte, kelnytes. Sesuo dar parves is savo vaiku. Tai pradziai jau bus.
svajukazz parašė:
o as tai nuo kito galo pradedu galvotijau zvalgausi vezimeliu ir planuoju biudzeta
aisku dar tikrai nepirksiu, bet norisi kuo geresnio, kad butu maziukui kom…
mes irgi pradejom dairytis butiniausiu daiktu, bet tokia didele pasiula, kad neisivaizduoju, kaip issirinkti kokybiskiausius ir nekertanciu stipriai per kisene
Mes ja perkame po truputį drabužius neutralių spalvų. Šiandien lidle visai smagių drabužių nupirkome už tikrai gerą kainą. Pvz., du bodžiukai kažkur 5 eur., 3 poros kojinių 2,49 eur. Turime jau įvairių dydžių
o kai žinosime ko laukiame, tai tada dar visko pripirksiu. Na žodžiu aš dabar vaikiškų drabužių manjakė
nors jeigu bus mergaitė, tai sesuo žadėjo daug ką atiduoti
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai