Adorelle parašė:
As su pirmu 18 savaite aiskiai pajauciau judesius o kai pajauciau tada atsirinkau kad ir anksciau jau silpnus jauciau![]()
Hehe, fainai. Man dažnai pilvas ten ir žarnos gargaliuoja, kolkas tikrai tik tiek ?
Adorelle parašė:
As su pirmu 18 savaite aiskiai pajauciau judesius o kai pajauciau tada atsirinkau kad ir anksciau jau silpnus jauciau![]()
Hehe, fainai. Man dažnai pilvas ten ir žarnos gargaliuoja, kolkas tikrai tik tiek ?
Sveikos mamos dauguma mačiau kad rašote jog nebejaučiate jokių simtomų
o va aš nesvarbu ka suvalgyčiau ar tai puodelis jogurto, ar salotu dubuo, ar mėsos kepsnys visai nesvarbu ka suvalgyčiau ir kiek iš kart pasijaučiu labai nemaloniai, sunkiai, ir lyg visas maistas stovėtų stemplėje. Ar normalu?ar dar kam taip būna?
Liepiukas2017 parašė:
Sveikos mamos dauguma mačiau kad rašote jog nebejaučiate jokių simtomųo va aš nesvarbu ka suvalgyčiau ar tai puodelis jogurto, ar salotu dubuo, ar mėsos keps…
Man pastaruoju metu po maisto bloga, net blogiau nei prieš tai
Tikiuosi, jog greitai praeis!
Liepiukas2017 parašė:
Sveikos mamos dauguma mačiau kad rašote jog nebejaučiate jokių simtomųo va aš nesvarbu ka suvalgyčiau ar tai puodelis jogurto, ar salotu dubuo, ar mėsos keps…
Stovi ir man maistas... Su pykinimu aprimo, bet toks vaizdas, kad maisto nevirškina skrandis
su sūnum irgi tas pats buvo.
Faktūra parašė:
Stovi ir man maistas... Su pykinimu aprimo, bet toks vaizdas, kad maisto nevirškina skrandissu sūnum irgi tas pats buvo.
Man tas pats
Dar tas refluksas... Pradejau valgyti tik virta, atsisakiau gazuotu gerimu, bet ar geriau, tai nezinau...
Man daug ko irgi nevirškina dar ir pastoviai skrandis visokius garsus skleidžia, pastoviai žagsiu ir pan. kolegė, kuri sėdi šalia manęs, turbūt, nelabai džiaugiasi tais garsais
Bet pykina daug mažiau ir energijos tikrai daugiau turiu, nes visą savo gruodį atsimenu kaip didžiausią siaubą: nuolatinis pykinimas ir toks nuovargis, kad atrodydavo, kad net gulėjimas vargina
tai dabar jau labai džiaugiuosi, kad pagaliau atėjo geresnės dienos!
Faktūra parašė:
Stovi ir man maistas... Su pykinimu aprimo, bet toks vaizdas, kad maisto nevirškina skrandissu sūnum irgi tas pats buvo.
Sakykit, nieko nepakeisi? tik išlaukt reikia? O kai sunelio laukėtes gal pamenat ar ilgai tai truko?
Sveikos esamos ir busimos mamytes
as pas jus visas su tokiu klausimu nes nezinau ka ir galvoti jau... siandien buvau pas gydytoja ekoskopas parodes kad man 14savaiciu, o gydytoja sako 16sav nes ji pagal menesines skaiciuoja tai net pasimeciau kas teisus... gal jum buvo panasi situacija?
11 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai