2017.03.09 16:26 (prieš 9 m.)
Sunshine27 parašė:
Man paskutiniu metu labai daznai skauda... tai kai pasakiau gydytojai sake reik kentet nes vaistai juk pakenks vaikeliui... sakau kad buna tokiu dienu jog nebegaliu…
na tikrai keistas gydytojos poziuris... faktas vaistai nera labai gerai, bet jei skausmas daznas ir stiprus, tikrai geriau isgert ta tablete... nes daug vaistu yra nerekomenduojami nesciosioms, bet ju rizika mazesne, nei komplikacijos nuo kazkokio skausmo ar ligos... man su pirmu nestumu buvo israse tepala ir tableciu, kuriu nerekomenduoja nescioms, bet mano kojos ir pilvas buvo isberti, nieztejo ir buciau nusikasius miegodama iki zaizdu, jei nieko nebutu dare, o dienos metu istisa kankyne, kad niezti ir tramdai save nekasyt... o siaip nuo galvos skausmo bandykit gelbetis kava, jei spaudimas zemas, kompresais ant kaktos, grynas oras daznai gerai gelbeja ar tiesiog pasnaust, jei yra galimybe
dar man gydytoja sake skysciu daugiau vartot, nes man buna uzeina ir svaigulys ir skausmas, gal ir jums padetu
dar girdejau nemazai kas zvaigzdute tepas smilkinius, pati nenaudoju tokio daikto, tai negaliu pakomentuot ar veikia