Mes šiemet tik pradėjom eiti. Paejo 3 dienas ir susirgo, o paskui jį ir aš su vyru, bei mažesnis sūnus 🙄 žodžiu, pradžią nekokia....

Zajza parašė:
Kaip dažnai jūsų vaikučiai serga, pradėję lankyti darželį?
Mes nemažai sirgom pernai, tik nieina ir jau slogyte... šiemet su viduriavimu karta sirgom ir slogytes, ziuresim kaip bus toliau
IndreP. parašė:
Mano sūnus kai tik suserga ir aš iš paskos... Būna nelengva
Pasiskiepykite nuo gripo, matau antro laukiates
Maniske nemazai sirgo, bet as kazkaip save saugodavau su arbatelem greit pagydavau, tiesa as i darba neidavau, tai gal tas irgi itakojo, kad maziau kontaktu, bet pvz ligu pribijau, tai skiepijausi nuo gripo ir saltu ligos metu mazai kur i zmones eidavome.
IndreP. parašė:
Mano sūnus kai tik suserga ir aš iš paskos... Būna nelengva
Sveikinimai 😊 bus mazas skirtumas kaip smagu, mes irgi dabar laukiam 1-ojo gimtadienio sunelio :🥰
Zajza parašė:
Kaip dažnai jūsų vaikučiai serga, pradėję lankyti darželį?
Pradzioj sirgo labai daznai. 3 dienos darzelyje, savaite arba dvi sav. Namuose. Po Naujuju metu reikalai pasitaise, po karantino turejo tik sloga nedidele. Rytoj keliausim i nauja darzeli, ziuresim kaip bus cia
Zajza parašė:
Gal yra kazkur kitas forumas, kur mamos aktyvios ir daug bendrauja?
Manau nera, nebent susivendrauja kokios mazos grupeles nes kai uzauga vaikai, iseina i darbelius ir maziau visokiu klausimu atsiranda
nors man asmeniskai labai sunkiai buvo nuo 2m kazkur kai atsirado ,,as pati" ir 3m krize.. galvojau isprotesim su vyru ir pas paichologa norejom eiti, bet daug info radau internete ir knygose ir daug ka supratau, tai ramiau tapo