Sviri parašė:
Niu ką mergaitės, prisiduodu ir aš. Vakar vakare pas draugus išvažiavom, terminas mano spalio 18, bet prasidėjo saremiai 19 val. 20 val. Buvau ligoninėj,kaklelis bu…
O kaip saunu!! Mazyle su draugais norejo susipazinti
sveikinimai!!
Sviri parašė:
Niu ką mergaitės, prisiduodu ir aš. Vakar vakare pas draugus išvažiavom, terminas mano spalio 18, bet prasidėjo saremiai 19 val. 20 val. Buvau ligoninėj,kaklelis bu…
O kaip saunu!! Mazyle su draugais norejo susipazinti
sveikinimai!!
Sviri parašė:
Sveikinimai didziausi!!! 🌸🌸🌸 Mano terminas toks pat 10.18 🙈
Sviri parašė:
Sveikinimai!
Sviri parašė:
Sveikinimai
Sviri parašė:
Jeee! Sveikinam!!!
Mėtka parašė:
Sveikinimai didziausi!!! 🌸🌸🌸 Mano terminas toks pat 10.18 🙈
Tik nesugalvok ir tu anksciau laiko pabyret, nes man tada visai panika apims, kad aplink mano termina visos gimdo, o as niekada nepagimsysiu
gigi. parašė:
Tik nesugalvok ir tu anksciau laiko pabyret, nes man tada visai panika apims, kad aplink mano termina visos gimdo, o as niekada nepagimsysiu![]()
Nu man iki sirdies smugio ir liko tik tavo pranesimo, kad pagimdei 😂😂😂
Zodziu laikomes taip, kad susitiktume mazylyje 😁✌🏻🎈 nesugalvok rytoj ar vakare rasyt, kad jau 😂😂😂🙈🙈🙈
As tai islauksiu, dar ir po jauciu 😂 i lapkricio 1d tik nelabai noreciau papult 😂
Sviri parašė:
Sveikinimai 🌹
Mėtka parašė:
Nu man iki sirdies smugio ir liko tik tavo pranesimo, kad pagimdei 😂😂😂
Zodziu laikomes taip, kad susitiktume mazylyje 😁✌🏻🎈 nesugalvok rytoj ar vakare ras…
As kazkaip net nesitikiu anksciau termino😂 Bet ir bijau skatinimo😫 Mane guodzia, kad spalio 31 jau paskutine diena pernesiot, tai lapkricio 1 jau isvengsiu tikrai😃 zodziu susitiksim mazyly, nieko nezinau✌️😃
gigi. parašė:
As kazkaip net nesitikiu anksciau termino😂 Bet ir bijau skatinimo😫 Mane guodzia, kad spalio 31 jau paskutine diena pernesiot, tai lapkricio 1 jau isvengsiu tikrai😃 …
as irgi nenoriu skatinimo, o pasake kad neleis pernesioti... liko 14 dienu, jau cia man zadejo kaip anksciau laiko gimdysiu, o taip uzspaudziau kad nelenda lauk ir viskas
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai