anika16 parašė:
Wexfordo, iš kur jūs?
Aš iš Dublin.
anika16 parašė:
Wexfordo, iš kur jūs?
Aš iš Dublin.
Juszte parašė:
Kalbejau su drauge, kuri neseniai pagimde, tai sake, jei dabar varytu gimdyt, viskas, ko reikia, i kuprine tilptu 😀 o susidejus didziausia tase buvo 😀
As ir kalbejau su drauge, sako taip atrodo, kad ten visko reikia, o is tikruju beveik nieko 😁
Yvette parašė:
Svarbu, kad tik tiek. Rytoj labiau skaudes 🙉 bet idomu kas cia nutiko jei nepameni kaip griuvai. Gal tikrai nualpai 🤐
Mrs Mama Bear parašė:
Aš irgi tokį vieną panašų imsiu, jei kas, tai vyras atveš![]()
Na tai liux tada 😊 ramiai ir as dedu tiek 😊
Ceike, tu ne viena
Baigiu isprotet. Pasigavau virusiuka, galva skaudama, nosis uzgulta, gerkle drasko, skauda akiduobes ir dantis..
Pagulet neina normaliai, nes skauda labai man gaktikauli, kazkur mazius spaudziasi, tai skauda kirksni.. O prie viso sito, dar ir rugstys kyla nezmoniskai.
Nors imk ir apsibliauk.. 🤔
Beje, apie tašių susikrovimą.
Šis nėštumas man antras. Tad ir pasiruošimas į ligininę paprastesnis atrodo. I gimdykla ko reikia, tai susidejau i kuprine, o ko reiks palatoj po gimdymo - i tase. Tai nereiks ten su visom mantom keliaut i priemima ir panasiai
o tase atnes vyras kai jau jos reikes.
gint are parašė:
Kokias pirkai, parodyk?
Ant petnešėlių, viena vyšnios spalvos, kita su baltais pilkais dryžiais

Mėtka parašė:
Kiek imsit i ligonine? Uzteks 3dienom idomu ar ne? 🤔
Jus ka visa puoka ruosiates imt?
UgnėMikuč parašė:
jei ta neregistruota is ebay, ali ir panasiai, kur i telefona paraso sms tai per menesy reikia pasiimti 🙂
Pas mus ateina i pasta lapelis dazniausei kad atejo suiunta ir ten raso kartais ziuriu kad sav ar per kiek pasiimti reik nu bet cia ne faktas nes nepamenu bet kazkas panasaus cia siuntos buvo is zmoniu pirkti daiktai .jai is ali per men galima pasiimtinet tada liuks
Mėtka parašė:
Kiek imsit i ligonine? Uzteks 3dienom idomu ar ne? 🤔
Turėtų užtekti, mes irgi imsim nedidelį Libero newborn sauskelnių pakiuką, ten 28 vnt., manau, kad dar liks
Viktorija.PAV parašė:
As imsiu visa poka - 22 vnt.
Pasirodo, čia siaučiančių pilvuzių nemažai
aš irgi prie tų pačių, krečiu namie visas kertes, daiktus tik mėtau, užkampius tik plaunu
ryt ketinu pabaigti epopėją savo 100 kv. m
o tada vyrui šakės, nes reikia miegamajame lubas paglaistyt ir padažyt, vonioje spintelę sumontuoti, kraną pakeisti ir dar visai norėčiau virtuvėje plytelių
man jau jo gaila
O trauma neturėtų stebinti, man irgi taip buvo, labai keblos esam jau, koordinacija apgailėtina
aš Bepantenu tepiau, per savaitę tokius nubrozdinimus sugydziau. Svarbu pilvukas saugus, sugis šita braškė
galiuniaaa2007 parašė:
Vargeli tu :* aš negaliu daugiau nei porą dienų negerti magnio, nes ryte bijau net pirštą pakrutint - taip kojas sutraukia, kad po to dvi dienas šluba. Gerkim tą magnį, o kaklelis vyrų paprašysim suminkštinti, kai ateis laikas
Viktorija.PAV parašė:
Visose atmintinėse rašo, kad turėti apie 24 vnt. pirmoms paroms, tai čia gi jau pakiukas
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai