MorkaLav parašė:
Man irgi ta pati mintis kilo
aciu, jau issiaiskinau
MorkaLav parašė:
Man irgi ta pati mintis kilo
aciu, jau issiaiskinau
makadamia parašė:
O aš vis dar nebuvau pas ginę, ir net neužsirašiau, nes gruodžio grafiko dar nėra. Šeimos gyd liepė registruotis kai pagal mm bus 12sav t.y. gruodžio pirmą savaitę.…
Kaip jus islaukete tiek? ☺ as vos ne vos sulaukiu vizito po dviejų sav ir vis pergyvenu ar viskas gerai
sveikos, na mes ir jau po antro vizito, bet taip ir vis dar nieko nezinau, nes buvau pries 10 dienu tai ginekologe nieko nepasake,tik kad nestumas vietoje, bet nei laiko pasake,nieko. siandien pas kita ginekologe nubegau, galvoju gal jau pasakys ka, bet pas ja echoskopas tas caro laiku, tai negirdi ar sirdute plaka, bet atitinkam 6-7 sav, bet pagal TD turetu but jau 9 sav. tai nezinau ka galvot, ar kaip skaiciuot
Spindesiukas parašė:
Aš kiek sveriau tiek ir sveriu![]()
Vakarais ir mano didesnis pilvukas visada buna
sanba parašė:
Pas mane +1kgO kaip jūsų apetitas? Man gal tik savaitę apetitas buvo sumažėjes, o šiaip valgau įprastai.
![]()
Man viskas neskanu, nezinau pati ko noriu... nevalgau-bloga, pavalgau-bloga!
sanba parašė:
Man per pirmą nėštumą įprastus baseinus lankyti leido. Bet mano oda sausėja po baseinų, o nėštumo metu išvis sausa pasidarius buvo, tai retai lankiau![]()
o as taip megstu baseina paskaiciau kad plaukimas gerai, buvau jau pora kart nuėjus, ir šiandien viena panelė nugasdino kad nlb galima i paprastus baseinus eit tai taip susinervinau
nevisuose miestuose galima rast nestukem skirtus
o pajudėt norisi... na dėkui biški nuraminot
dar reiks gydytojos užklaust ;)
fylka parašė:
Man gimdyt birzelio viduri, krutine skaudejo ir jautri buvo bet jau kokia antra savaite praejo visi jautrumai ir skausmai, man tik niezet pradejo, sakau auga :la…
Pirma menesi labai skaudejo, antraji aprimo, bet vis dar skaudena, o dabar niezti ir pilva ir papukus. Mastau kodel, nes nesenai pradejau teptis spec aliejuku-gal del to?!
Ausramazule parašė:
sveikos, na mes ir jau po antro vizito, bet taip ir vis dar nieko nezinau, nes buvau pries 10 dienu tai ginekologe nieko nepasake,tik kad nestumas vietoje, bet nei …
Eikit pas trecia daktare ir bus ramu ;)
makadamia parašė:
O aš vis dar nebuvau pas ginę, ir net neužsirašiau, nes gruodžio grafiko dar nėra. Šeimos gyd liepė registruotis kai pagal mm bus 12sav t.y. gruodžio pirmą savaitę.…
kaip idomiai o man 11 sav. as jau du kartus buvau ant echo
ir kita savaite vėl keliausiu... išprotėt galima tiek laukt ilgai... kantrybės
Na zinokit as gyvenu Danijoje, tai tik siandien oficialiai patvirtino, kad nescia ir uzvede kortele, paeme tik kraujo, kad paziuretu ar vaisiui viskas gerai? neklause nei sirdeles nei echo dare nieko, sake 12sav pirmas echo, ramiai ju laukt ir nesinervuot ir negalvot apie bloga? jie kazkaip cia naturalistai tokie, sake jei skaudetu ar tepliotu tada jau echo darytu?
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai