viktorija007 parašė:
Tai as zinau, bet pati nepasidarysiu to tyrimoprivaciai be gydytojo siuntimo pas mus neimanoma pasidaryt jokio tyrimo.
Tai gal pas jus antibiotikų suleidžia profilaktiskai
viktorija007 parašė:
Tai as zinau, bet pati nepasidarysiu to tyrimoprivaciai be gydytojo siuntimo pas mus neimanoma pasidaryt jokio tyrimo.
Tai gal pas jus antibiotikų suleidžia profilaktiskai
spaanguole parašė:
Tai gal pas jus antibiotikų suleidžia profilaktiskai![]()
Kiek žinau, kad jei nedarytas streptokoko tyrimas , tai atvykus į gimdymo namus yra traktuojama kaip nebuvimas bakterijos ir antibiotikai neleidžiami
bent aš gavau tokia informacija paskaitu metu.
sigga parašė:
Kiek žinau, kad jei nedarytas streptokoko tyrimas , tai atvykus į gimdymo namus yra traktuojama kaip nebuvimas bakterijos ir antibiotikai neleidžiamibent aš gav…
Jugi ji ne iš LT, ten vėl viskas kitaip. Visose šalyse gi skirtinga metodika.
Bet šiaip tai aš irgi rekomenduočiau pasiprašyt siuntimo tam tyrimui, kad paskui bėdų nebūtų..
auč. parašė:
Man su sunum nespejo padaryti streptokoko,gime anksciau. Tai man rodos kad leido profilaktiskai. Bet aisku,cia LT,kitur gal kitaip
As irgi ne lt, tai tokio tyrimo nera...manyciau ir nereiketu gasdinti mamytes...bent as esu rami ir prisitaikius prie kitos salies medicinos, juk ir cia sekmingai gimdo ir vaikiukus augina
auč. parašė:
Man su sunum nespejo padaryti streptokoko,gime anksciau. Tai man rodos kad leido profilaktiskai. Bet aisku,cia LT,kitur gal kitaip
Man irgi tas pat
Vaida B parašė:
Juk jau buvo rasyta, kad pasidarius b streptokoko tyrima 35-37 savaite ir gavus atsakyma, kad jo nera tai dar nera garantija, kad iki gimdymo likusiomis dienomis ne…
Tai va daktaras ta pati sake, ir siaip as klausiau jo, o gal visgi vertetu pasidaryt ta tyrima, bet jis sake, tik del savo smalsumo neverta daryt, nes jie profilaktiskai neleidzia tu antibijotiku cia
pirmagime taip pat gimdziau Olandijoj, nedare to tyrimo ir viskas buvo ok, tai nemanau, kad dabar bus kitaip ;) Tiesiog nemanau, kad nedaro cia to tyrimo, nes jiems dzin bus komplikaciju ar ne, viskas jau pasverta ir pamatuota, matyt tokiu atveju nebuna daug
viktorija007 parašė:
Tai va daktaras ta pati sake, ir siaip as klausiau jo, o gal visgi vertetu pasidaryt ta tyrima, bet jis sake, tik del savo smalsumo neverta daryt, nes jie profilakt…
Kiekvienoje šalyje vaisiaus ar naujagimio gyvybė vertinama skirtingai. Pastebėjau, kad šalyse, kur aukštas gimstamumas (geros soc sąlygos), vaisiaus gyvybe rūpinimąsi mažiau.
Ir pakankamai mažai šalių, kur apie nėštumą taip šokinėjama, kaip Lietuvoje.
Vienoje šalyje sužavėjo užrašas autubuse, išvertus "nėščiosios ir mamytes su vežimėliais, užleiskite vietas invalidams!...
dorotte parašė:
Kiekvienoje šalyje vaisiaus ar naujagimio gyvybė vertinama skirtingai. Pastebėjau, kad šalyse, kur aukštas gimstamumas (geros soc sąlygos), vaisiaus gyvybe rūpinimą…
O pas mus Tu nėščias ar invalidas, užleisk vietai babulei, nes matai jai sunku, o tau ne...
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai