lasa parašė:
Labukas mamukai, prisiduodam14.10 ivyko susitikimas su musu sesyte 4.195kg ir 53cm. Be nuskausminimo gavau tik kazkokia stebuklinga ampolyte kuri neaisku ar …
Sveikinimai
lasa parašė:
Labukas mamukai, prisiduodam14.10 ivyko susitikimas su musu sesyte 4.195kg ir 53cm. Be nuskausminimo gavau tik kazkokia stebuklinga ampolyte kuri neaisku ar …
Sveikinimai
Leilla422 parašė:
Sveikos mergaites! Laikas prisiduot ir mums! Siandien, 5:11 ryte gime sunus Benas 3280kg. ??❤️Prasidejo saremiukai 7 vakaro, 11h buvau jau ligonineje su 6cm atsiver…
Sveikinimai mamytei ir Benui
Kalgotke parašė:
Nu ir mes prisiduodam ? mama ir tetis sekmingai iskrakpste savo vaika lauk ? gime vakar 03 min po vidurnakcio, labai austas ir lieknas Lukas, 3120gr , 55cm. Gimdym…
Sveikinimai ?
Eveliuuukas parašė:
Vat as va sito bijau..
as suprantu mazylis nori demesio, bet mano nuomone vyresniam vaikui reikia demesio…
Jis myli ji labai. Buciuoja ir vis praso palaikyti
Giedra diena parašė:
Vaje, gaila pirmagimio...jauciu pas mane irgi taip bus, tik tiek, kad dienele visa buna darziuke, tai tik vakarop kazkaip reiks to demesio atrast didziajam
Gal pas jus bus ne toks rankinukas lelius .
lasa parašė:
Sveikinimai !!!
Giedra diena parašė:
Sako, kad geriausiai suveikia saltas ir saldus maistas, taigi ledai :))
mano daugiausiai juda, kai as alkana arba kai nepatinka kaip sedziu, guliu, bet alkana nelieku, tai gal tiesiog vangesnis, nes nebera vietos
beje, vaiksciot jau visai nebegaliu, butu gerai, jei bent be skausmo sedet ar gulet galeciau, deja, be sansu
laukiu nesulaukiu
Kalgotke parašė:
Nu ir mes prisiduodam ? mama ir tetis sekmingai iskrakpste savo vaika lauk ? gime vakar 03 min po vidurnakcio, labai austas ir lieknas Lukas, 3120gr , 55cm. Gimdymas buvo labai ilgas ir sunkus, bet deka geru gydytoju buvo sureguota laiku ir gimem naturaliai be jokiu znypliu ir cezariu. Vis dar ligonineje - pavarge. Bet krapstomes ir tikemes greit vaziuoti namo ?</blockquotOooo sveikinam
![]()
Žieminė_fėja parašė:
Man įdomus tas klausimas, kur rašytų, jei rašytų... nes aš lankausi poliklinikoj, bet mano ginekologė jau rašius buvo šiaip siuntimus darytis echo, tai į krikščioni…
O man irgi kai rase siuntima echo tai sake galiu eit darytis kur noriu bet rekomendavo krikscioniskus nes ten greiciausiai priima? tai norejau pasakyt kad ant siuntimo nerase konkreciai i kur eit?
Vis daugiau ir daugiau leliuku, kaip smagu
Sveikinu visas pasiekusias tiksla
Man siandien visa diena pilvo apacia ir strenas maudzia kaip per menesines, jokiu isskyru kitokiu nei iprastai nera, sukiles noras darbuotis, grynai kaip pries menesines
Sakau gal tai jau artejancio gimdymo zenklai?
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai