sokolladine parašė:
Labasas nui vakar guliu ligonineje atvazevau vakar i priimamaji nes mazai jauciau judesius keluas dienas tai kadangi kaip tik vakar buvo terminas pagulde stebej…
Lengvo susitikimo ?viskas bus gerai ?
sokolladine parašė:
Labasas nui vakar guliu ligonineje atvazevau vakar i priimamaji nes mazai jauciau judesius keluas dienas tai kadangi kaip tik vakar buvo terminas pagulde stebej…
Lengvo susitikimo ?viskas bus gerai ?
SaLiLu parašė:
Smagu skaityt tokias lengvas gimdymo istorijas![]()
O pozityvumo straipsnius internete skaitot ar savoj literatūroj kažkokioj?
Internete. semetos yra ir dar visokiu lietuvisku ir ne tik
vaida.duseviciute parašė:
Na mamytes nusileides pas mane pilvukas ar dar ne ?
atrodo lyg ir nusileides ?
vaida.duseviciute parašė:
Na mamytes nusileides pas mane pilvukas ar dar ne ?
Sakyciau, kad nemacius kaip pilvukas atrode anksciau, tai sunku pasakyti ar jis nusileides ar ne. Nes pas vienus buna nuo pat pradziu siek tiek zemiau.
Sveikos mergaites! Laikas prisiduot ir mums! Siandien, 5:11 ryte gime sunus Benas 3280kg. ??❤️Prasidejo saremiukai 7 vakaro, 11h buvau jau ligonineje su 6cm atsiverimu. 5:11 jau laikiau rankose. Nebuvo taip blogai kaip galvojau, tik kad kirpo. Lengvo gimdymo visoms!!! ❤️
Leilla422 parašė:
Sveikos mergaites! Laikas prisiduot ir mums! Siandien, 5:11 ryte gime sunus Benas 3280kg. ??❤️Prasidejo saremiukai 7 vakaro, 11h buvau jau ligonineje su 6cm atsiver…
Sveikinimai! Ramiu nakteliu
Dreamxx parašė:
Jie yra superiniaiGalima ir saldyti ir sildyti. Pasildyti reikia 15 sek. Mikrobangej ir ivilkti i minkstus uzvalkaliukus
![]()
Super, o kur juos isigyt galima, siuntetes gal is kur ar jus ne lt?
Leilla422 parašė:
Sveikos mergaites! Laikas prisiduot ir mums! Siandien, 5:11 ryte gime sunus Benas 3280kg. ??❤️Prasidejo saremiukai 7 vakaro, 11h buvau jau ligonineje su 6cm atsiver…
Sveikinam, dar vieną mamytę ir mažylį Beną su susitikimu ;)
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai