Dreamxx parašė:
Jie yra superiniaiGalima ir saldyti ir sildyti. Pasildyti reikia 15 sek. Mikrobangej ir ivilkti i minkstus uzvalkaliukus
![]()
Kur pirkot?
Dreamxx parašė:
Jie yra superiniaiGalima ir saldyti ir sildyti. Pasildyti reikia 15 sek. Mikrobangej ir ivilkti i minkstus uzvalkaliukus
![]()
Kur pirkot?
Žieminė_fėja parašė:
Beja, o kaip dėl pientraukio? Verta jį įsigyti prieš gimdymą ar ne? Ir kokį geriau rinktis: elektrinį ar rankinį?![]()
Ai, as is anksto nusipirkau. Pasak draugiu, 3-4 para po gimdymo sprogsta krutys, tai visai gerai nusitraukt. O siaip ideja tokia, kad nereiktu verstis per galva, kad speciau i zindymo intervala, kai tuo metu reikes kazkur kitur but. Pradziai pirkom rankini avento, ziuresiu kaip seksis?
alijabert parašė:
Tuo paciu klausimu! Bulves kepiau ir kai pasiuto šona skaudeti! Dabar sedziu, kvepuoju, praeina ir vel uzeina. Pilvas sukrypes.. kai daugiau oro ikvepiu, lyg ir dur…
Kai paruosiami skauda viena, kai jau tikri, turi skaudet is abieju pusiu ( apimt visa pilva ) ir tas skausmas stipreja, o jei praeina, reiskia toliau laukiam
Inax parašė:
Isorinis irgi, ziaurus diskomfortas. Na jeigu labai baisu olerscija tai aisku galima ir per privacia klinika susitvarkyti yra laporoskopu ir lazeriu operacijos kur…
Laikykimes, kaip nors
užtat po gimdymo kai jau nebebus hemorojaus kaip lengvai judesim ir lakstysim
Dolosas parašė:
Nepadeda net microlaxduphalac gerus kazkada, reiks bandyt, nors mazai ko tikiuosi;) mane taip paveike sita viduriu problema, kad nebesiskundziu jau sonu maudimu,…
O forlax milteliu nebandet? Man tai jie uztikrinti? jei sunkiau pasijauciu, is vakaro 2 pakelius isgeriu ir kita diena ramiai, tvarkingai, be jokiu uzkietejimu, bet ir be “uraganu”?
bali parašė:
pasisveikinam ?
4:52 mums gime Sūnelis. Merginos visoms sekmės. Leliuko riksmas atperka viską!!
Vau! Negalvojau, kad kada taip atsiliepsiu apie gimdyma, bet nu, nerealiai! ? Sveikinimai!!!?
Ups. parašė:
Kur pirkot?![]()
![]()
![]()
Pirkau internetu per Amazon
Makaronai parašė:
Ai, as is anksto nusipirkau. Pasak draugiu, 3-4 para po gimdymo sprogsta krutys, tai visai gerai nusitraukt. O siaip ideja tokia, kad nereiktu verstis per galva, ka…
Aš dar nenusipirkau, žiūrėsiu kas bus po
gimimo ir kaip seksis su maitinimu
Stinna parašė:
Turbinukas❤️?❤️?na as tai tikiu jog moterys su tokiom gimdymo istorijom yra labai pozityvios todel taip ir greit viskas vyksta
aciu visoms uz sveikinimus!!
Man Dievas dave bevandenius saremius. tiek su pirma tiek su antra. Tik skirtumas tas kad si karta neleidau nuleisti vandenu net prie 8 cm. todel manau viskas man greitai isejo. Tik stumimas toks buvo apsvaiges. kazkaip buvau isejusi i transa ;) bet laiku gydytoja sugrazino. Susikaupiau ir vis sau kartojau. Jau tuoj baigiu tuoj baigiu;)))))net vyras nepatikejo sako eina sau kaip greitai viskas.
visos pagimdysite bukite gerai nusiteike ir pasitikekite savimi. Jusu kunas zino ka reikia daryti
kaip tik perskaiciau paskutini vakare straipsni
Makaronai parašė:
O forlax milteliu nebandet? Man tai jie uztikrinti? jei sunkiau pasijauciu, is vakaro 2 pakelius isgeriu ir kita diena ramiai, tvarkingai, be jokiu uzkietejimu, bet…
Forlax nebandziau, o ju galima nestumo metu? Uragano siuo atveju tikrai maziausiai reiktu???
Dekoju visoms uz pasidalijima savo patirtimis.Pasinaudosiu visais patarimais. Taip lengvai nepasiduosiu??
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai