Kalgotke parašė:
Nu ir mes prisiduodam ? mama ir tetis sekmingai iskrakpste savo vaika lauk ? gime vakar 03 min po vidurnakcio, labai austas ir lieknas Lukas, 3120gr , 55cm. Gimdym…
Valio! Sveikinimai! Skatino? Kiek pernešiojot?
Kalgotke parašė:
Nu ir mes prisiduodam ? mama ir tetis sekmingai iskrakpste savo vaika lauk ? gime vakar 03 min po vidurnakcio, labai austas ir lieknas Lukas, 3120gr , 55cm. Gimdym…
Valio! Sveikinimai! Skatino? Kiek pernešiojot?
jautruke parašė:
Sveikos, mamytės, kaip jūsų vaikiukai juda artėjant gimdymui? Mano jau toks tinginiukas pasidarė, kad kartais net neramu, paskui kai pajaučiu judesiukus tai net ats…
Šiaip duodas, tik vakar buvo ramiakas
Kalgotke parašė:
Sveikinimai
Kalgotke parašė:
Sveikinimai???
Mano vardass parašė:
Sveikos jau pagimdžiusios.kaip sekasi maitinti kūdikį motinos pienu? Ar dažnai valgo? Nes maniškė tai galima sakyt neatitraukia nuo krūtinės.. Jau matyt toks jo…
Mum visko buna su mp. Viena diena kabo 24 val ant papuliu kita valgo kas 2 -3 val.Jokio rezimo ,bet tai naturalu pirmosiom savaitem. Soskiuka bandau duoti ,bet spjauna
Eveliuuukas parašė:
Va sito as bijau labiausiai.. nes pas mane dar vienas vaikas yra ir noriu nenoriu negalesiu viso demesio atiduot mazyliui o vyresnele nustumt i sona nes mazyliui ma…
Oiii..As vakar verkiau atsisedus kokia valanda. Maniskis prase valgyti,kad padaryciau o maziukas nuo papo niekaip .Tik padedu klykia. Vyresnelis irgi gailiai vis is paskos vaiksciojo ir klause kada valgyt padarysiu
Tai palikau klykianti maziuka ir begau greit virt makaronu. O taip pagailo po to man jo.
Musu visa buvusi rutina dingo. Negaliu pasaku vakare paskaityti,nes bunu tiek isvargus ir pikta,kad sunku kalbeti. Zodziu laukiu tu lengvesniu dienu ,nes baisiai gaila vyresnelio. Jis gauna demesio kolkas is vyro ,kol jis nedirba,bet is manes negauna visai o man taip sunku stebeti ir negaleti pasirupinti juo.
Kalgotke parašė:
Sveikinimai!!!!!
Mergulyte parašė:
Sveikos, klaudykit, kiek priaugot svorio per šį laiką? Aš su pirmąją priaugau 24 kg ir laksčiau, kol ją "iškrapštė", o dabar jau ir 26 kg, o jau tokia tinginė, vos …
Su pirmu +22 kg buvo
Su antru +9 kg
Dreamxx parašė:
Mum visko buna su mp. Viena diena kabo 24 val ant papuliu kita valgo kas 2 -3 val.Jokio rezimo ,bet tai naturalu pirmosiom savaitem. Soskiuka bandau duoti ,bet spja…
Galbut pagelbetu skara skirta nesiot naujagimiui? Jos nuo pirmos dienos saugios ne taip kaip nesykles ten nuo menesio ar kiek
Gaikunas parašė:
O kurios esat Vilnietes, kur ruosiates gimdyti ir kodel ta istaiga pasirinkote? As dar neapsisprendus tarp Antakalnio ir VGN renkuosi ?
VGN -tariausi su pirmu gimdymų taip pat ir su antruoju
Stinna parašė:
Galbut pagelbetu skara skirta nesiot naujagimiui? Jos nuo pirmos dienos saugios ne taip kaip nesykles ten nuo menesio ar kiek
Vakar apie ta skara ir pagalvojau
Gal reikia paziureti internete
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai