AstaGri parašė:
Ar padejo gimdyt su sypsena?![]()
Be juoku, bet man tai taip ?
AstaGri parašė:
Ar padejo gimdyt su sypsena?![]()
Be juoku, bet man tai taip ?
z.kurlyte parašė:
Taip antra vaika gimdziau su šypsena veide? kol kitos mamytes klyke is skausmo gimdyklose
Na tada ir as paskaitysiu, nes as is tu kur klyke, blaskesi, o po gimdymo verkiau is laimes, kad pagaliau baigesi kankinimas, akuserem prizadejau, kad sitos sienos manes daugiau niekada nematys... turbut man dievas prota ateme, kad as vel nescia
Ledinukėė parašė:
Mielosios.
Kurios gyvena No.
Privačiai aišku daro, bet ir kainos normalios... Aš už 3 dienų darysiuosi tai kainuos 1400 kr... O pas gydytoją tik kai bus pilnos 12 sav, tada užvirs nėščios kortele, pasiims šlapimo ir kraujo mėginius, pasvers ir viskas
tai jei blogai jaučiatės parašykit sykemelding, labiau padėjuokit kaip jums negerai, juk nepatikrins, ir gausit
AstaGri parašė:
Na man kiekviena vakara jausmas lyg buciau apsinuodijus. Rytinis ir dieninis pykinimas persikele i vakari kankinima. Suejo 12 savaiciu, laukiu kada "kaip ranka nuim…
Man irgi vakarais kazkaip labai negera dabar buna, vakar net galvos pakelt negalejau...
Beje labai belaukit, nes man su pirmu nestumu tik 16sav praejo ?
monciari parašė:
Privačiai aišku daro, bet ir kainos normalios... Aš už 3 dienų darysiuosi tai kainuos 1400 kr... O pas gydytoją tik kai bus pilnos 12 sav, tada užvirs nėščios korte…
Sveiki, aš taip pat šiuo metu laukiuosi No, einu privačiai pas ginę, bet esu labai išsigandusi. Jie čia nieko netikrina ir nieko nežiūri, man jau 9 savaites bet kažkokios rimtesnes apžiūros nesulaukiu ir jokių turimu nedaro. Ar tai normalu? Sakė ateit kai bus 12 savaičių, net man regis Lietuvoje gal anksciau viską tikrinti pradeda? Kaip manot ar verta vykt į Lietuva tam kas normaliai pasitikrint? Beje man 23 metai. Klausiu jūsų nes labai neramu, o pasiklausti nelabai turiu ko ?
Monikaakinom parašė:
Sveiki, aš taip pat šiuo metu laukiuosi No, einu privačiai pas ginę, bet esu labai išsigandusi. Jie čia nieko netikrina ir nieko nežiūri, man jau 9 savaites bet kaž…
Manau atvaziuokit i Lietuva cia bus ramiau jums apziures tirimus padarys.
Monikaakinom parašė:
Sveiki, aš taip pat šiuo metu laukiuosi No, einu privačiai pas ginę, bet esu labai išsigandusi. Jie čia nieko netikrina ir nieko nežiūri, man jau 9 savaites bet kaž…
Labas. As atvariau i lt ir irgi man niekoas nedare jokiu tyrimu paziurejo echo pasake kad viskas okei ir viskas. Raip kad besinervink viskas gerai pas norvegus viskas kitaip as pati is no ir kita savaite grysiu nepergyvenu visai
Monikaakinom parašė:
Ir man tas pats kaip tik vakar buvau, tai bent sykemelding davė. 12 savaičiu ims krauja ir visa kita. Kadangi nepirmas nėštumas tai jokio nerimo nejaučiu. Folio rugštis, saugoti save , nesinervinti ir tiek
Monikaakinom parašė:
Be to kai dukrytės laukiaus man taip pat buvo 23 metai . Jeigu gerai jaučiatės nesijaudinkit
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai