kumce parašė:
As nesiskiepinsiu, nors daktare labai jau siulo skiepintis
Kodel?
kumce parašė:
As nesiskiepinsiu, nors daktare labai jau siulo skiepintis
Kodel?
baskize parašė:
Labas visoms, norėjau paklausti gal kuri mamytė rekomenduotų kokią gerą knygą? Pirmas vaikelis, tai būtų įdomu paskaityti apie kūdikėlių priežiūrą, auginimą,ligas i…
Kad dabar turbūt būtų sunku surasti vieną knygą, kurioje būtų viskas. Vienose dėstomos vienos teorijos, apie tai kaip viską reikia daryti, kokiu modeliu remtis, kai kitos skatina labiau remtis intuicija. Manau auklėjimo ir auginimo klausimu vieningos teorijos nėra - viena mama rinksis viską griežtai daryti pagal grafiką (planą, laikrodį, kalendorių ir pan), kai kita mama vertins pagal konkrečią sitaciją ir poreikius. Jokia enciklopedija dabar nepakeis google ligų ir priežiūros klausimais (na, pseudo enciklopedijų yra, bet google vistiek galima rasti daugiau informacijos). Apie motinystę platesne prasme man labai aptiko Vaivos Rykštaitės knyga „Pirmą kart mama“. Sėkmės ;)
Zivile0206 parašė:
Bet kaip man greit pilvelis padidejo, 10sav dar nelabai matesi. Praejo kelios dienos, ziuriu, kad man visai ne nuo duju jis padidejas. Apvaleja jauar kuriai nors…
Yra yra
man antras nestumas ir pilvukas tikrai anksciau matosi, nei su pirmu buvo
Sveikos. Na ir man laikas prisijungt. Pagal echo turetu gimti ir antrasis mano balandinukas, nors data ant ribos - balandzio 1d. Antras nestumas kardinaliai skiriasi nuo pirmojo. Vemimas liovesi tik pries savaites (nors pykina dar ir dabar). Pavargus, skauda nugara ir pilvukas isaugo kur kas greiciau. Tokio dydzio su pirmuoju buvo gal koki 5-6 menesi. Ir pora kartu jau “pasivaideno” judesiukai, nors jiem dar labai ankstoka 😄
Narbutaite.ras parašė:
Sveikos, man šiuo metu patepliojo taip šviesiai rožimės spalvos išskyros.. išsigandau ir nebežinau ką daryti.. ar reiktų sunerimti ir į ligoninę važiuoti ar palaukt…
Man buvo lygiai taip pat ana sav. Irgi buvau lb issigandus, bet pasiskaiciau kad tai normalu. Ir kita diena jau nk nebebuvo
Kraujavimas nestumo metu nera normalu, bet tai nebutinai reiskia, kad viskas baigsis blogai, ziurint is kur kraujuoja ir del ko... nesu macius nei vieno gyd, kuris sakytu, kad kraujavimas yra nieko tokio... jie sako, “ gali buti, kad cia nieko tokio, pateplios ir praeis”... i ligonine pult gal ir nereikia, vet snd einat pas gyd, tai ir pasakykit, paziures ir nuramins 🙂
Narbutaite.ras parašė:
Sveikos, man šiuo metu patepliojo taip šviesiai rožimės spalvos išskyros.. išsigandau ir nebežinau ką daryti.. ar reiktų sunerimti ir į ligoninę važiuoti ar palaukt…
As teplioju daugiau maziau nuo 6 sav . Buna pamazeja buna vel gausiau gulejau ir ligoninei , viskas gindoj gerai jokiu atsislokniavimu, tik kraujavimas atsirado del gimdos kaklelio nes jis nestumo metu paburksta , o pas mane dar jis jelabai grazus bet pilnai uzsidares todel gyditojai teigia kad vaisiui gresmes jokios nera. Tai tiesiog nzn kokia jums situacija .
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai